|
Gecmeyen balgamli oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 14:13 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba doktor bey ablamlar yegenim icin siteye kayit olmaya calisiyorlasmis bende denedim ama basaramadim o yuzden ben sormak zorunda kaldim kusura bakmayin
29 ekim 2017 dogumlu 72 cm boy 8.400 kilo erkek yegenimin gecmeyen balgamli oksurugu icin tekrar doktora gittiler ama baska bir sikayeti yok balgami cikaramiyor bi turlu o yuzden de bazen oksururken kusuyor tahlil yaptirmis doktor onu da gonderiyorum ventolin le sekrol vermis 5 gun kullanin yine gelin bakalim demis ne yapmalari lazim doktor bey siteye ilk firsatta uye olacaklar insaallah |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basit bir Grip geciriyor.. Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler... Cunku, fazla bir getirisi yoktur!! Gripli bir hastaya; Ventolin ve Sekrol verilmesi; 1 hafta sonra hiriltilarin olusmasini saglamak icindir. Ondan sonra da, 9 aylik cocuga, yok Astim, yok Bronsit gibi teshisler koyup, devamli hasta olmasini saglamak icindir. Sahtekarligin 3 Safhasi yazilarimi iyi okuyun... 5 gun sonra cagiriyor, domuz gibi biliyor, olusacak tabloyu!!! SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmasinlar.. Sadece; limonlu bal, Serum fiz, ColdMix kullansinlar ve ara sira sicak buhar tatbik etsinler.. Tahlilde, anormal gibi gorulken degerlerin tamami, yasina uygun degerler.. Sahtekar Laboratuvar, eriskin "Referans degarlerini" kullanip, SAHTE rapor vermis.. Bunlar resmen bu sekilde CETE halinde calisirlar!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederiz doktor bey iyi ki varsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|