Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilekpolatt13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekpolatt13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 23 May 2017 Saat 09:14
Hocam Merhaba, 
Oğlum 3 yasinda 16 kg.5 gündür sadece ateş şikayeti yaşiyoruz.39 C yi buluyor.pazar günü acile götürdüm belki kan tahlili yaparlar diye dili pembe ve boğazında sorun görünmüyordu.doktor da teyit etti boğazında bir sorun olmadığını yine de antibiyotik yazıcam dedi.yazdı fakat bogazi temiz olunca hic kullanmadik.bugün sabah ateş hala devam ediyor bademciklerın üzeri tek taraflı beyaz benekler olmuş. Geçen kış kızımda da 8 gün ateş olmuştu WBC düşüktü.croxie virüsü olabilir demiştiniz yine öyle bir şey mi yoksa bakteriyel bir durum eklenmiş olabilir mi dili de bugun onceki gibi pembe degil ama kotu koku yok.açıkçası ilk defa muallakta kaldim.gereksiz bütün tahlilleri istiyorlar bir kan sayimi yapmıyorlar.bu arada iye den suphelenmisti erkek cocukta fakat idrar tahlilini de biz yaptırmadik olmayacagini düşünerek. Bir de tahlil yaptirmadan antibiyotik yazmak isteyen bir doktorla nasil konusmaliyim genellikle sonu tartisma ile bitiyor kesinlikle tahlil yapmak istemiyorlar.Teşekkürler selamlar hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2017 Saat 18:50
Konusmayin, nasil olsa bir sey hallolmiyacak!!..... 

    " Bilmeyen ve bilmedigini bilmeyen; bir aptaldir!!
                                                 Ondan sakinin.... "
      Bilmeyen ve bilmedigini bilen, bir ogrencidir..
                                                 Ona ogretin..."


Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2017 Saat 18:54
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.