|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hopelf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 01:48 |
Değerli hocam; 3.5 yaşında oğlum her ay ayın 25inden sonra burun tıkanıklığı ile başlayan -eğer anlaşılır anlaşılmaz illiadin ya da otrivine kullanılmaz ise ciğerlere inip nefes darlığı, öksürük ve ötmeye sebep olan- garip bir rahatsızlık geçiriyor. Önceleri grip denip antibiyotikleri verilen çocuğa en son bu krizlerin sürekli ayni tarihlerde olmasından dolayı astım teşhisi kondu ve ona göre bir tedavi başlandı. (Yalnız sıkıntıyı yaz aylarında sürekli denizde olduğundan mıdır bilmiyorum çok hafif atlatıyordu) Ataklarında kesinlikle ateş yok. Hatta bu kış hiç ateşlenmedi.. Soğuğa kara kışa çıkarıyorum, hasta çocuklarla oturup kalkıyor ama o tarihlerin dışında hiç hastalanmıyor. Merak ettiğim şu ki avamys tarzında ilaçlar ateşlenmeyi önlüyor mü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun "mevhumlari" nasil bu kadar karistirmis olabilirsiniz, hayret!! 1- Avamys; ASLA ates dusurmez.. 2- Avamys, burundan kullanilan bir cins allerji ilacidir. Icerigi:"Fluticasone" aktif maddesidir ve resmen KORTIZONDUR!! Bu ilaci bilhassa sahtekarlar, Griplerde kullanarak, gecici "sahte iyilik halleri" yaratarak, halki kandirmak icin kullanirlar.. 3- Bu sebeple, Gripleri de ONLEMEZ.. SAKIN bu ve buna benzer, kortizonlu spreyleri Griplerde kullanmayin.. Cocugunuz astim filan degil, popolarindan uyduruyorlar...
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyunuz... Sahtekarligin 1. Safhasini; pek guzel sekilde size yutturmuslar.. Su anda; Sahtekarligin 2. Safhasi uygulaniyor.. Bunun arkasindan; Sahtekarligin 3. Safhasi gelecek.... Bir gece aniden, cocuk nefes alamaz olacak, Ambulanslarla hastanelere kosturup, "Hava" alacaksiniz!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|