|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 23:12 |
![]() |
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam iyi akşamlar kız çocuğu dokuz yaşında Burdur da yaşıyorlar.
Polen ve ev tozu akarları aşı olarak koldan yapılıyor Polen, ev tozu akarları(mites), ve zeytin ağacı(olive) polenine olmak üzere 3 farklı alerji durumu var Almak istediğimiz bu dil altı damlası Boy 138cm Zeytin poleni dil altı damlası olarak evde yapılıyor Kilo 28 Staloral 300 Firma adı: stallergenes 651 olive Sağ akciğer orta lob alınmış. Kız baya hirpalanmis.teshis alerjik astım. Polen mites ve zeytin ağacı polenine karşı alerji var.polen ve ev tozu akarları aşı olarak koldan yapılıyor. Zeytin polenine dil altı damlası evde yapılıyor. Staloral300 651 olive firma stallergenes. Firma ilacın üretimini durdurmus bunun yerine ne kullanılabilir. Son günlerde üretim yeniden başlamış ama fransa ilaç artık posta veya kargoyla gönderilmesi yasaklanmış. Hocam yerine ne kullanılabilir. Şimdiden çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben bu islerle hic ugrasmiyorum.. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|