|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 16:20 |
Kadir Bey, kolay gelsin. 44 aylık kızım balgamlı öksürükle başladı 37-38
ateşin üçünü günü, yoğun burun akıntısı var. Bademcik kırmızı ama
ağrısı yok. Sadece sizin yazdıklarınızı uyguluyorum. Dilindeki
beyazlıktan şüpheye düştüm. Neocate mama içiyor hala günde 2-3 bardak.
Süt alerjisi var. Mama da dilini beyazlatıyor, ama bu sefer fazla gibi geldi. Kan sayımı yaptırayım mı? Bu beyazlık fırçalayınca da geçmiyor.
Bir de kardeşi doğduğundan beri, 5 aydır idrara sık çıkıyor. iki kez idrar tahlili yaptırdım. görünüm: berrak dansite:1.006 ph:6.0 glu: neg pro: neg ket: neg uro: normal bıl: neg nirit: neg bld: -+ leu: neg idrar mikroskobisi: neg lökosit: nadir Günde 15-20 kez idrara çıkıyor. Bir bardak sıvıdan sonra 10 dk bir tuvalete taşınıyor. Psikolojik midir, yaptırmam gereken tahlil vs var mı? Neocate mamayı yıllardır içiyor. Onun yan etkisi olabilir mi? Bıraktırmak istiyorum ama kıskançlıktan daha çok içmeye başladı. Bütün gün tuvalette geçiriyor. Oyunu bile bırakıp koşuyor. Çok üzülüyorum, müdahale etmiyorum.Şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun... ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik baslamak icin, dildeki Pas yaninda; ATES ve Agiz kokusunun BERABER olmasi gerekir. Dildeki gorunum, biraz supheli zira arka kisimda pas olmasina mukabil, on kisimda pas yok. Ates+agizda koku varsa, antibiyotik beslayin. Idrari temiz... Bazi cocuklarda; Strese bagli; Aseptik Sistit olabiliyor. Biraz tartismali bir konudur. Aksamlari 1 olcek, Atarax , 5 gece verin bir bakalim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|