Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkür (kan tahlili)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTeşekkür (kan tahlili)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kardelenk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kardelenk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Teşekkür (kan tahlili)
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 23:18
Hocam Merhabalar,
Aslında çok şükür bir rahatsızlığımız yok, ama ne zaman yoğun bir şekilde forumdaki cevaplarınızı okusam,
size teşekkür etmek, hep teşekkür etmek geliyor içimden..
Oğlum 5,5 yaşında.. sayenizde şu yaşına kadar antibiyotiğin tadına dahi bakmamıştır.. 
evde sadece calpol bulunur.. o da tarihi geçer çöpe gider.. 
daha bebekken bir ara çok sık ateşlenirdi.. ama ateşini düşürmediğim içindir diye düşünüyorum, artık pek hasta da olmuyor
senede 1 veya 2.. ki anaokuluna gitmesine ragmen...
Önerdiğiniz doktorumuzdan da çok memnunuz.. zaten senelik kontrole gidiyoruz sadece..
kafama takılan sadece bir konu var, kendisine de danıştım.. size de sormak istiyorum
en son 9 aylıkken kan ilacını vs bırakırken tahlil yapıldı.. başka da tahlil yapılmadı, drumuz da gerek görmüyor
bu konuda ki fikrinizi öğrenmek isterim..

çok uzun oldu, kusura bakmayın... okuyan annelere de cesaret verir diye düşündüm.. :)
size de çok çok teşekkür ediyorum... sayenizde çok şey öğrendim... 
Sevgi ve saygılarımla hocam...Embarrassed

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 23:45
Ben, meslek hayatim boyunca, gunumuzun soytari doktorlari gibi ASLA,
yok 6 aylik, yok 12 aylik  "Kan Tahlili" gibi soygunculuklara tevessul etmedim, hicbir Laboratuvarla ortak calismadim,
hicbirinden de komisyon almadim.
Benim butun hastalarim, aynen sizin gibi cocuk buyuttuler.
Hukumetin; sozum ona, "Saglik Reformlari"  halka cok pahaliya malolacak!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Oca 2016 Saat 03:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.