Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Akut bronsit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAkut bronsit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sezgintugce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sezgintugce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akut bronsit
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 07:20
Cry merhaba kadir bey benim 5 yasinda bir oglum var 6 ayliktan bu yana akut bronsit astim tanisi koyuluyor ventolin ve pulmicort nebul kullaniyoruz her hastalandiginda artik napicagimi sasirmis bi durumdayim sizi bi ablam tavsiye etti bana bir yol gosterin.lutfen. artik oglum hastalanmaktan korkuyor hava almak istemiyor okulda arkadaslariyla doya doya oynamak istiyor ama yorulunca hizli nefes alip veriyor ltfen bi yol gosterin bana birde yeni goturmeye basladigim dr gelisimde gerilik oldugunu soyluyor boyu ve kilosu ii degil die ilaclar verdi boyu 110 cm kilosu 19 kg ve 1 aydir singular ilac kullanmaya basladik simdiden tesekkur ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 18:09
1- Yapilanlarin tamami sahtekarliktir..
2- Bu yasta Astim filan olmaz, sizi iyi kaziklamislar.
3- Bir defa Ventolin ve Pulmicort kullandinizmi, bir daha doktorlardan cikamazsiniz..
4- Eski konulari okusa idiniz, bilirdiniz..Bu sarlatan doktorlar, sahtekarliklarini 3 safhada uygularlar..
I- Aferin, Peditus, Asist ve Allerji suruplari verirler, sahte bir iyilik hali yaratirlar, oksuruk ve akinti baskilandigi icin sizler cocuk iyilesti sanirsiniz, halbuki, bunlar baskilandigi icin, vucut reaksiyon gosteremedigi icin, siz ne olup-bittigini fark edemezsiniz.
II- 8-10 gun sonra, artik solunum yollari daha fazla tahammul gosteremez ve asri abartili brons spazmlari ile tekrar doktora gidersiniz, size; Ventolin, Pulmicort denilen kortizonlu sprey verilir.Bu sefer, Kortizon etkisi ile, gene sahte bir iyilik hali olusur, gene, 8-10 gun iyi bir halt ettiginizi sanirsiniz.
III- Kortizon etkisi ile bagisiklik baskilandigindan virusler tam manasi ile akcigerlerin tamamina yayilir ve bir gun is cigrindan cikar, kendinizi hastanelerde; "Hava alirken" bulursunuz..

Bu sayede, bir koyundan(!) 3 post cikarilmis olur...
Halbuki Grip teshis etse idi, sadece, 1 muayene ucreti verecektiniz. Doktor; Ne ilac firmalarindan rusvet, nede hastaneden Promosyon alacakti..

Bu arada, bu kadar uzun sure Kortizon kullanmaya bagli "Gelisme gerilikleri" baslayacak, bir de " -Bir arastiralim" denilerek, 4. ve 5. postlar cikarilacak..

Singulair kullandiginiz surecede, bir turlu doktorlardan yakanizi kurtarmaniz mumkun olmayacak..
Ne diyelim, helal olsun bu tezgahi icat edene.. Bu sahtekarlik Turkiye'de doktorlar arasinda o kadar cok ragbet gormusturki, sirf bu sayede, Hastanelerin kredi borclari rahatlikla odenebilmistir..
Ucuz saglik hizmeti aldiniz ha!!! Siz oyle sanin.

NOT: 3cm boy ve 1.1kg agirlik fazlalari var..
O doktor, biliyor eninde sonunda gelisme geriligi olacagini, simdiden "yerini" yapiyor.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Kas 2015 Saat 18:13
Yukarı Dön
sezgintugce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sezgintugce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 18:20
 Şimdi benim ne yapmam lazım Kadir bey gittiğimiz Dr özel bi Dr bi dünya para verip kaziklaniyoruz yanı bi dünya test istedi bizden alerji testiymis kime hangi Dr goturucem oğlum 4.5 senedir boş yere kortizonlu ilaçlar kullanıyor ltfen bana yardım edin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 18:52
Evet, kaziklaniyorsunuz.. Yapilanlarin tamami sahtekarliktir, show'dur..

Cocuklarda Allerji testleri hele Cilt Testleri ASLA dogru netice vermezler. Cocuklara yapilan cilt testleri, ignenin sebep oldugu tahrise bagli olarak sanki allerji varmis gibi sonuc verir. Oksuruk ve Nezle icin sakin Turk doktorlarina gitmeyin.
Sizin cok okumaniz lazim... Lutfen tembellik yapmayin.. Okuyun.
Bu sahtekarlarin nasil 3 safhada halki kazikladiklarini iyi ogrenin. Korkmayin, cocugunuzda ne Allerji, nede Astim var, ilaclari kestiginizde de, ASLA daha kotuye gitmeyecek..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Kas 2015 Saat 18:54
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.