|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gülçinkivikerkoca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gülçinkivikerkoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2015 Saat 00:58 |
Hocam merhaba,
biliyorsunuz ben yeni üyelerinizdenim.keşke sizi daha önce tanısaydım.maalesef geç oldu.Benim kızım bir ay sonra 7 yaşında olacak inşaallah.iye ile ilgili yazılarınızı okudum .nitrit (- )ise iye değildiri öğrendim geç oldu ama ![]() bu zamana kadar bende çok kandırılmışım.çünkü kızım sözde doktorlara göre sık sık iye oluyordu.En azından bundan sonra ne yapabilirimi öğrenmek istiyorum. kızımda genelde kusma,ateş ve karnının altında ağrıyla başlıyor.çamaşırında akıntı artıyor ve kokuyor.bebekliğinden beri mümkün olduğunca çok su içirmeye çalışıyorum.şimdide günde 1 lt yakın su içiyor. ayaklarını üşütmemeye gayret gösteriyorum.ve tabi kiii tahlilde lökosit yüksek çıkıyor iye deniyor. 1.sorum tahlilde nitrit (-) ise iye değilse bu belirtiler sadece üşütme mi?yada başka bir mikrop mu?bu belirtileri ağrı kesici (dolven) ve kusma kesici ile kontrol altına almam yeterli mi? 2.sorum okulda havuza girecek,(cranberry yediriyorum.)nasıl koruyacağım? 3.sorum bu akşam tuvaletten çıktıktan sonra idrar deliğinin yandığını söyledi.baktığımda kızarmıştı.yarın tahlile götürmeli miyim? şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim. |
|
obsesif
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Usutmekle hic alaksi yok.
Turkiye'de, bilhassa hastane Laboratuvarlari tam manasi ile cahil kimselerin elindedir.. - Gormeseler bile "Lokosit goruldu" diye yazarlar. - Santrifuj edilmis idrardan bakarlar. Hem santrifuj edilmis idrardan hucre sayip, hemde "mm kupte su kadar Lokosit var" demek, cahilliktir. Bir daha bu sekilde akinti-agri oldugunda, sicak su icinde "Oturma banyosu" uygulayin.. Ne olur, eski mailleri okuyun. Hep ayni sualler, hep ayni hadiseler. |
|
![]() |
|
gülçinkivikerkoca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gülçinkivikerkoca
![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın hocam, o kadar çok eski mesaj vardı ki.çoğunu okudum.ama söylediğiniz oturma banyosu ile ilgili ayrıntı bulamamıştım.tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.
|
|
obsesif
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|