Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saglik ocagi kontrolu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsaglik ocagi kontrolu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: saglik ocagi kontrolu
    Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 21:21
  • Hocam iyi gunler yarin icin asiya cagirdilar bir yas asisiymis 3 tane birden eski maillerde 3 tane birden yaptrmayin demissiniz yanlis hatirlamiyorsam nasil yapalim hocam?
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 23:50
  1. Hocam eksik oldu msj esim konusmus ebeyle ve 4 asidan bahsetms maillerde okudum kzamk kzamkcik ve kabakulak bir yas sonrasi yazmissiniz hepatit A da bir yas sonrasi ama 4 asi birden fazla degilmi yapilmasi gerekiyor demis ebe hepatit A asisi bir ay sonra yapilsa olmazmi hocam?oglum 12 ay 5 gūnlk
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 08:48
Sanki arkadan atli kovaliyor!!! Sadece; KKK (ucu bir aradadir) ve Sucicegi asilari yapilabilir.Toplam, 2 igne eder.. Ayni anda, 4'den fazla da asi yapilabilir ama, ikiden fazla igne yapilmasi zararlidir. Ayni bacaga iki asi yapan cahiller var. Onlardan sakinin.. Hepatit-A asisi, isterseniz 7 yasindan sonra bile olur... Hepatit-A, en fazla; Okul, Kisla, gibi musterek yemek yenen yerlerde olur. Evde yemek yiyen bir cocukta, Hepatit-A'mi olurmus!!!
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 09:32
  1. Ah hocam allah cezalarini versin 2 bacak bir kol ve agizdan olmak uzere 4 tane birden ve yine 2 bacak ve bir kol olmak uzere 3 tane birden boyle 2 kere asiladilar cocugumu daha onceki aylarda ne gibi zararlari var hocam 2 den fazla asininCrybiraz sonra gidicez o zamn sadece kkk asisina izin veririm su cicegini sonrq yaptiralim 15. Aydan sonra yaziyor sizin mailin8zde hocam dogrumudur.?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 19:09
Bu asilarin, boyle aceleye getirilmelerinde bir fayda yoktur... Ayricada, ayni uzva( ayni kola, ayni bacaga) ayni anda, iki ASI YAPILAMAZ..
Sucicegi asisini; 15. ayi gecirmeyin.

Muhim 2 Prensip var:
1- Ayni bacaga, iki asi yapilmaz.
2- Asilar arasinda en az 1 ay olmalidir. Oyle, 1 hafta veya 10 gun ara ile asi olmaz.
Gerisi, hic onemli degildir.
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 22:03
  • Hocam kkk asisi ve sucicegi yapildi israrla zatirre asisinida yapmak istediler saglik bakanligi emri oyleymis uzun bi tartsmadan sonra izin vermedim bir ay sonra zaturre asisini yaptiracagim.Neden bu kadar israr ediliyor anlams degilim asilarin etkinligi icin en az o üc asinin ayni anda yapilmasi gerekiyormus surekli bunu öne surduler ama izin vermedim suciceginide yaptirmayacaktim siz yapilanilir dediginiz icin kkk nin yanin da sucicegide yapildi hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 23:05
Asilarin; boyle, ilimden uzak, sadece "Emir-Komuta" ile yapildigi yegane ulke,Turkiye'dir..   
KKK asisinin yaninda, Sucicegi asisi yapilabilir. Henuz Turkiye'de kimsenin haberi yok ama, Dunya'da; "ProQuad" diye; KKK+Sucegi'nin beraber oldugu asilar var.
Zaturre asisini yaptirmadiginiz iyi olmus!! Sanki acelesi var!!
Yukarı Dön
esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 00:02
  • Hocam doktorumuz izin vermedi yaptirmayacagiz diyorum doktorunuzu arayin bidw ben konusayim diyor ebeLOL daha oncede 3 ve 4 asi birden yapmstk bisey oldumu sanki bisey olsa saglik bakanligi boyle yapilmasini emretmezdi diyor sinirlerimi bozdu ebe bin pismn oldum zaten onceki yapriginiz fazla asilardan birde bahsetmeyin bari dedim neyse hocam iyiki varsiniz sayenizde daha saglikli daha direncli bireyler yetisicek insallah allah sizden razi olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.