|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: röntgenGönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 17:40 |
|
http://i.hizliresim.com/6Z3QA3.jpg
http://i.hizliresim.com/4L6DEY.jpg hocam kızımın röntgeni bu.
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 17:46 |
|
kızım 5 aylık kalça çıkığını daha önce size sormuştum. burhan uslu demiştiniz ama bizi kimse istanbula falan götürmüyor. herkes abarttığımı düşünüyor.2 ay aparat taktık sol taraf düzelmiş dediler. 1 ay daha aparat tak dedi doktor sizin yorumunuz nedir hocam. 1 ay sonra düzelecek mi acaba
ben sağ tarafının farklı olduğunu düşünüyorum çok ama çok korkuyorum sizce durum ne? sizden başka kimse yok güveneceğimiz. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 20:04 |
|
SAG:Normal, Solda var...
Bebeklerdeki; "Kalca Cikigi" hastaliginda, ilk basta cikik YOKTUR... Aparatlar, kalca cikmasin diye kullanilir. Bu cocuklarda, uyluk kemiginin kalca eklemine girdigi cukur, tam olusmadigi icin, tedbir alinmayanlarda, cocuk ayaga kalktiginda; CIKIK OLUR, bunun da bu saatten sonra tedavisi yoktur. Bunun icin, kalca eklemindeki; "YUVA" olusana kadar, aparat kullanmaniz SARTTIR. SOL TARAFDA, SAG TARAF GIBI OLDUGUNDA, HADISE DUZELMIS DEMEKTIR. Sakin, Kundak kullanmayin. Butun tedavi, bacaklarin; "Kurbaga bacagi" seklinde durmasidir.Aralarda: Yuzukoyun yatirin, dizlerinin ustune agirlik binmeside yardimci olur. |
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 13:28 |
|
İyi Günler Dr Bey benim oğlum 7 aylık gözleri bana benziyor iri yapılıdır :) Dr umuz muayene ettiğinde gözlerindeki irilikten kaynaklı şaşırıncada haliyle fazla açıyor , gözünün üstündeki beyazlık görünüyor diye hipertroid testi istedi :( , içimizde şüphe kalmasın diye yaptırdık bu testi sizinde sonuçlar hakkındaki görüşierinizi merak ediyorum açıkçası , yorumlarsanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 13:31 |
|
Resimi tekrar yükledim Hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 18:45 |
|
Cok hos (!) bir doktorunuz var!!
Goz ustunde beyazlik gorulmesi; "Hidrosefali" belirtisidir, bu hastalarda, bu yasta; bas cevresi, 55cm veya ustunde olur. Tiroid ile ilgisine gelince; Hipertiroidinin, ERISKINLERDE gorulen bir cinsi olan; "Basedow' hastaliginda, asiri TSH yuksekligi sonucu, Goz arkasindaki "Yag dokusunun" artmasi ile her iki gozun one dogru cikmasi hadisesidir. Gozler devamli cikiktir. "Ofkeli bakis manzarasi" vardir..7 aylik bir bebekte; Basedow ha!!! Iyi sallamis. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2015 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2015 Saat 11:59 |
|
size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum Dr Bey içimi rahatlattınız :) Çok Teşekkürler :)
Düzenleyen Mütevazi - 13 Nis 2015 Saat 12:00 |
|
![]() |
|
de-met
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2015 Saat 17:19 |
|
Hocam ben 28 yasindayim. Benimde gozlerim disa dogru cikik. Siyah bolge daha onde. Birkac kisiden duymustum ben dikkat etmedim. Gozlerin one dogru cikik dediler ve sinirli bakislarda mevcut. Kan testlerimde tsh normal cikti hocam. Birkac defa yapildi. Hamilelikte de yapildi. Normaldi. Babam troit hastasi annem guatr ameliyati oldu. Endiselenmem gerekir mi. Tesekkur ederim.
|
|
|
Anne
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|