|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ULASKARABACAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2015 Saat 21:06 |
merhaba hocam 5 yaşındaki oğlum dünden beri boğuk boğuk öksürüyor seside kalınlaştı arada kusuyor öksürürken tıkalı gibi hafifte ateş var bugün tedbiren doktora götürdüm 3 tane prednol iğne asist felan yazdı ilaçları almadım bal limon veriyorum ama rahatlamadı evde soguk buhar makinası var işe yararmı iğne olmalımı vicdan yaptım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasilda hemen; 3 tane, Kortizon ignesini dayiyor, keriz!!! Allah bilir kac cocugun canina okudu bu sahtekarliklari ile.
SAKIN, verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Sadece; Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Soguk degil, SICAK SU BUHARI uygulayin... Tencerede suyu kaynatin, erisemeyecegi bir mesafeye koyup, ustunu bir carsaf ile ortun. |
|
![]() |
|
ULASKARABACAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Hocam tekrar Merhaba atesimiz 39 lara çıktı başım ve karnimda ağrıyor diyor öksürük hala çok boguk sesli devam bal limon iliadin viks uyguluyorum ses de çok boguk korkuyorum dili yara gibi kizarik ara ara beyaz antibiyotik gerekmi nasıl anlarız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O 3 Kortizon ignesi yuzunden, kisa sureli " sahte iyilik" hali gecti. Simdi esas maceraniz basliyor..
Su anda, o sahtekar doktor sizi bekliyor. Gidince, Flixotide, Nasocort veya Pulmicort gibi kortizonlu spreylere basliyacak .. Eski mailleri okuyun, Bu keriz doktora gitmeye devam ederseniz basiniza daha neler gelecek, ornekleri eski maillerde var. Antibiyotigi cok anlattim, biraz okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2015 Saat 03:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Hocam biz iğneleri yaptirmadik hiç ilaçta kullanmadik sadece başı ağrıdıgi için ve ateş olduğu için ateş düşürücü eski mailleri hep okurum size sormadan ilaç kullanmam şuan öksürük tam gaz devam arada balgamlı kusuyor ateş çıkıyor eski maillerden beta strep a gibi şeyler okudum iyice kafam bulandı götürdüğüm doktor bize test felan yapmadı ağzına baktı 3 prednol asist felan diyince çocuğu aldım çıktım ilaçları almadan size yazdım durum bundan ibaret dilide yara gibi ara ara beyaz ara ara kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuzlerce kere anlattim.......
ATES+ Dilde pas+agizda koku olursa; Antibiyotik gerekir. Bu bulgulara ilaveten; "Bulanti-Kusma" olursa, Streptokok olabilir, o zaman;Strep-A Testi yaptirin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|