Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erenimo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erenimo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 15:35
Hocam merhabalar..çok yoruldunuz biliyorum..forumu takip ediyorum sürekli yeni yanıtlarınızı okuyorum..küçük oğlumla ilgili bir sorum olacak çünkü çok kafaya takmaya başladım..Küçük oğlum 08/03/2012 doğumlu..4 kg doğdu, 2 yaşına kadar emzirdim. Şu an 90 cm boyu, kilosu da 12 kg. Bacakları çöp gibi poposu sanki hiç yok..belden yukarısı iyi ama..iştahı yok zor güç yediriyoruz..aşırı hareketli aşırı ötesi hatta..3 saniye yerinde durduğunu görmüyorum..sütü gece içiyor 400 ml kadar..90 cm boya 12 kg sizce az mı? hasta falan olmaz pek maşallah..tavsiyelerinizle büyüdüğü için..çok sağolun varolun hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 18:05
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
Gunluk sut miktari 600ml'den az olmasin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.