|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SERRADA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 00:41 |
merhaba Kadir Bey forumu az önce tesadüf keşfettim ve yazılarınızdan çok etkilendim, benim 7 yaşındaki kızım 1 ay önce dolgulu dişindeki apse sebebiyle doktora gittik, amoklavin verdi fakat ateş 40 ları bulunca gece acilde antibiyotiğe devam edin boğazlarıda kızarık dediler. ertesi gün ben antibiyotiğe başlamadan kendi doktorumuza götürdüm, diç eti iltihabı boğaza akmış dedi ve yüksek ateş yapar deyip, cliacil ve yanına diş iltihaplarında verilen bir antibiyotik daha verdi, sonrasında diş çekildi 4 gün önce dişi çektiler ve dünden beri tekrar yüksek ateş var, az önce acile götürdük, ateş 39.5 bademcikleri şişmiş dedi bu kez ön tarafta alakasız bir dişin alt etinde çift taraflı iğne ucu kadar ucu beyaz iltihap var yine cliacil yazdılar bu hem dişine hem boğazına iyi gelir dediler, ama hiç içime sinmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk Cocuk doktorlari; "Kargadan baska kus" bilmezlerki!!!
Bu ates, dis ile alakali degil, Grip geciriyor olabilir, Igne vurdursaniz etki etmez. Zira, zaten Antibiyotik alan bir sahista, ikinci bir bakteriel hastalik olmaz.. Sadece; su lafiniz : " bir dişin alt etinde çift taraflı iğne ucu kadar ucu beyaz iltihap var ", beni huzursuz ediyor, tekrar bir Dis doktoru gorsun derim. Acaba, bu diste de, bir iltihapmi var??? O taraf ile cignediginde, hassasiyet varsa, abse var demektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|