|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
reyyan_melek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hiç durmadan öksürüyorGönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 15:39 |
|
hocam mrb.kızım 25 aylık.21 aya kadar anne sütü aldı fakat çok sık hastalanıyor.henüz kreşe gitmiyor fakat kışın tamamını neredeyse öksürerek geçiriyor.şimdiye kadar sizin sayenizde hiç ilaç kullanmadık fakat şimdiki öksürüğü çok başka.gıcık şeklinde öksürük geliyor aralıksız öksürüyor öksürdükçe dahada şiddetleniyor.ne versem geçmiyor.2 gündür böyle.dün biraz ateşi çıkmıştı ama şimdi ateşi normal.gözünde çapaklanma ve sulanma oldu diye serum fizyolojik yerine illiadin sıkıyorum.birde cold mix ve ballı limon.ama bu sefer hiç rahatlama yok.gece öksürmekten uyuyamıyor.daha önceki öksürükleri hiç olmazsa gündüz azalırdı ama şimdi gündüzde aralıksız öksürüyor.boğazlarının tahriş olmasından korkuyorum.rahat uyusun diye sıcak su buharı yapıyorum.ağzında pas yok.ayrıca çok fazla burun akıntısı var.gündüzleri çok öksürüyor ne yapsam gıcık geçmiyor.çok öksrünce boğazını gösterip ağlıyor.bir doktora göstermelimiyim?aynen devammı edelim.rahatlaması için başka bir öneriniz var mı?
2.sorumda kızım parmak emiyor.haliyle her yere dokunup sonra parmağını ağzına götürüyor. çok sık hastalanması bu nedenden olabilr mi?parmak emmesini bırakması için bir müdahalede bulunmalımıyız?bir öneriniz var mı?çok çok teşekkürler.
Düzenleyen reyyan_melek - 13 Oca 2015 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
reyyan_melek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 18:49 |
|
hocam şimdide kızımın tekrar ateşi yükseldi.39.5 olunca bir çay kaşığı calpol verdim ama 1 saat oldu vereli hiç etkisi olmadı.çok halsizleşti.ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 20:52 |
|
SAKIN HA!!!!
Nasil olsa; Macrol, Ventolin ve Peditus verecek, bende "kullanmayin" diyecegim... Ates ile fazla ugrasmayin. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. 1- Once: Viral/ Bakteriel ayirimini yapmasini ogrenin. 2- Ona gore ilac verin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|