|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 18:58 |
Mrb hocam.kizim5,5 yasinda. Su siralar grip. Cok konusunca ya da cok kosturunca durup derin bir nefes aliyo. Sanki nefesi yetmiyor gibi. Cok aglayinca da oyle oluyo.Daha once alerjik astim teshisi konmustu(?)esim ve kayinvalidemde de astim var. Hic ventolin inh kullanmadim. bugun parkta yakalamac oynadilar arkadaslariyla durup surekli derin derin nefes aldigini farkettim. Diger annelerde bariz farkettiler.Bu durumda tedavi gerekir mi? Kotuye gider mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim ile ALAKASI YOK!! Aranmayin. Grip geciriyor.
Benim HICBIR HASTAM, Ust Solunum Yolu Hastaligi nedeni ile; Ventolin kullanmadi... Bir tek, Sprey seklini kullanan 3-5 Astimli hastam olmustur, o kadar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|