|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 15:36 |
Hocam nasilsiniz ben 18 aylik oglumdan bahsetmistim dokuntuleri var diye 4 5 gun once dokuntu sonra da ates basladi 3 gun ateslendi acile gitmistik antibiyotik yazdi kullanmadik hocam dokuntuler cogalirsa resim istemistiniz gobegine kadar indi sadece gogsunde vardi resim yuklemeyi yapamiyorum ama soluk renkte dilinde beyaz tabaka var ustunde de nokta nokta o dokuntulerden var yüzünde yok hocam kizil kizamik gibi bise olabilir mi artik ateslenmiyor istahsiz huysuz sadece kendiliginden gecer mi dokuntuler yoksa daha da artarsa ne yapayim hocam degerli cevabinizi bekliyorum iyi gunler dilerim
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarif ettiginiz dokuntu tarzi ve suresi, daha ziyade bir "Isiligi" andiriyor, cok sicak tutmayin. Hergun yikansin, basi terlemeyecek hale gelene kadar ustunu acin. Az giydirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|