Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerji
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 00:13
Hocam merhaba kizkm 5 yasinda alerji doktorumuz avamys burun spreyi verdi bugun kizima kizimda alerjik rinit var hapaurma krizine eslik eden burun kasintisi gozlerde sulanma var bu spreyi ilk kez kullancaz ve 2 ayduzenli olarak verdi yalniz recetede enfeksiyonlarla savaşan hucreleri oldurdugu icon cabuk hastalanabilecegi hatta uzun kullanomda kansere kadar yaziyor tereddutte kaldim napmaliyim kizim bugunde cok hapsuruyordu sabah olac sonrasi bıçak gibi kesildi napmalıyim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 18:56
Zaten doktorda onun icin veriyor... Bir daha doktorlardan cikamiyacaksiniz...
1- Bu yasta; Alerjik rinit olmaz, hepsi Gripal enfeksiyondur, bu tur ilaclari kullanirsaniz,, bu kisi cok kotu gecirirsiniz.
2- Bu mevsimda Alerjik Rinit olmaz. Ilkbahar veya Sonbahar olmasi gerekir.
SAKIN; Bu tur ilaclari cocuklariniza kullanmayin. Gunumuzde, Turkiye'de Astim salgini olmasi, hemen hemen her cocuga, Ventolin basta olmak uzere Astim ilaclarinin verilmesi hep bu yapilan SAHTEKARLIK sayesinde olmaktadir. Bu assagilik doktorlardan uzak durum.
Eski mailleri okursaniz, bu sahtekarligin nasil basladigini ve en sonunda hastanelerde, "hava verme" ile sonlandigini okursunuz.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 00:05
Peki hocam affiniza siginarak bisey sormak istiyorum kizim hapsurma krizone giriyor ve doktorlatin demesini gectim kendi gozlerimle gordugum seyi anlayim gribal hic biseyi yok sadece hapsuruk burun kasintisi ve bu cok sık oluyor yani şöyle çocugum bunu 2 senedir surekli yasiyor ve boyle dediginiz gibi gribal bir durumu yok hapsurma krizi ve birde ev tozuna akarlara var ilkbahara sonbahara bakarmi kusura bakmauin bir anne olarak detayli sormak zorundayim yoksa bende tereddutle kullaniyorum ama biz bu spreyi sıktıgımiz an bianda geciyor ve gun boyu hapsuruk olmuyor ama 1 aydir kesjntisiz hergun hapsuruyor ama birkere iki kere degil yogun birsekilde fahatsizlik duyuyor budurumdan coksukur oyle rahatsizlanip hava alan bir cocuk degil fakat hapsuruk burun kasintisi krizi peki bagimsiz olarak soruyorum bu sprey tehlikelimi recetede yazilani kalee almalimiyim bilgilendirin lutfen hocam bende bir anne olarak caresizim bu hapsurma normal degil anormal derecede ve onlemlerimi aldigimda ne bilim halilari falan kaldirdigimda kesilen bir hapsuruk neolur kızmayın bana tereddutluyum
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 00:29
Birde hocam eklemeyide unuttum kızimda donem donem kollarında ve vucutunda egzamada çıkıyor genetik sanırımki bende var zaten alerjik oldugu belli sık hapsurmaması icin neyalmaliyim serum fizyoloji yada tuzlu sular işe yaramiyor hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 02:03
Once; gunde,3-4 defa Serum fiz ile burun temizlikleri yapin.
Gecmezse, gunde 1 olcek Zyrtec surup verin, 5 gun sonra sonucu yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.