|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 19:24 |
Hocam kızım 31 aylık az önce burnunu salon kapısına vurdu. Arka arka yürüyor ben geliyor muyum diye bana bakıyordu. Biraz ağladı ağlarken
de burnum diyerek ağladı sonra sustu. Herhangi bir arza olsa burunda anlarım değil mi? Kanama olmadı şimdi iyi ama size sormadan yapamazdım. Kırık yada çatlak olsa burunda bunu nasıl anlarız. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta henuz daha "Burun kemigi" olusmamis oldugundan, tehlikeli bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Peki hocam burun kemiği kaç yaşında oluşuyor. En azından bunu bilelim de bir dahaki düşme ve çarpmalarda bunu bilip hem sizi yormayalım hem de kendimizi bilinçlendirelim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6-7yaslarda gelisir.. Siz hic; Fatih Sultan burunlu bebek gordunuzmu??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|