|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2014 Saat 15:31 |
Hocam merhaba. Ahmet tuna (8) gece yatarken boğazım ağrıyor dedi ve sabaha kadar ateş baş agrisi gibi şikayetleri oldu. Çok halsiz ve rahatsız. Doktora götürdüm 250mg antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü iltihap dağıtıcı bir ilaç verdi israrim üzerine strep a testi yaptırdım pozitif çıktı kültür de aldılar. Ne yapayım hocam saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, cok anlattim.
Deposilin6-3-3 veya 1.2 bulamazsaniz, 20 gun , gunde 2x1 olcek Pen-Os verin. |
|
![]() |
|
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
ahmet tuna (8) nin strep a testi pozitif ve bogaz kulturunde de yine streptekok cikti. dediginiz gibi penos 400 kullaniyoruz 20 gun demissiniz 2×1. Igneyi yaptiramadik. 20 gun antibiyotik bi zarar vermez degil mi hocam? Benim kardesimde de vardi bu beta ve her ay hasta olurdu neredeyse simdi 31 yasinda. Ama liseye gidene kadar cekti bu sikintiyi. Ayni seyi ahmet tuna da yasar mi acaba? saygilar ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 gun kullanacaksiniz. Esasinda, 30 gundurde, olabilecek en kisa kullanim suresi 20 gundur.
Igne bulunabilse idi, tek igne yeterli olurdu, zira bu igneler Depo Penisilin olup, 1 ay etki gosterirler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|