|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 10:25 |
Hocam merhaba.
Alt forumlara uzun uzun baktım ama göremedim baktığım konularda:(bebeğim 10 aylık oldu.Bir türlü yumurtayı sevdiremedim.yemiyor.Zeytinyağı döküp azıcık elimle verdim olmadı.domates suyu ile sulandırdım olmadı.Bir çok yere baktım netten.Bazı anneler bir kaşık yoğurdun içine ezip koyuyor labne peynirle.Deneyeyim dedim onu çok sevdi.Ama yoğurt bir çok gıda da demiri öldürdüğü için...Sormak istedim yumurtayı boşuna mı yedirmiş oluyorum.1 yaşından sonra beyazı ile omlet yapıp değişik şekilllerde vermeyi düşünüyorum.Ama şuan başka ne yapabilirim?Büyük kızımda bebekken bir türlü yumurtaya alışamamıştı.şuan 7 yaşında son 2 yıldır yiyor çokta isteyerek değil malesef.Bari ufaklık yesin diye farklı yollar deniyorum. Kusura bakmayın lütfen sizi gereksiz yere meşgul ettiysem. Saygılar.
Düzenleyen miss hugolina - 31 May 2014 Saat 11:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidalardaki:Demir ve Kalsiyum, Organik formlardadir. Yani, protein molekullerine bagli olduklarindan,Bazi cahil doktorlarin sandigi gibi; Kimyasal reaksiyonlara girmezler..Kimyasal reaksiyonlara, "Elementer Demir ve Kalsiyum" lar girerler. Bu sebeple, Demir eksikliginde, "demir tozu" veya Kalsiyum eksikliginde, "Tebesir" yemiyoruz.. Veya bazi aptallarin tavsiye ettigi gibi, "Kirecli su" icmiyoruz..
Yumurtadaki demir, sutteki/yogurttaki elementler, ASLA Kimyasal reaksiyonlara girmezler. Ne yani, siz hic yogurtlu, "Cilbir" yemedinizmi??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|