|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 00:48 |
Merhaba hocam
aksam 2 yas 9 aylık kızım kresten aldim7 38 derece ates vardı. Oncesinde bisey yokmus. Eve geldik 15 dk sonra çığlık cigliga Karnım agriyor diye kivranip aglamaya başladı. Burun akintisi su gibi ve bi anda ter bastı. Bi taraftanda sanki boğazına balfam dolmuş gibi tıkana tıkana oksuruyor.. yarim saat hic aralıksız boyle geçti. Artık hareket etmeye mecali kalmadı. Tabii kaptigim gibi doktora koştum. Orda biraz daha iyilesir gibi oldu. Doktor muayene etti solunum yollarini usutmus dedi !! Antibiyotik igne istermisin dedi hayir dedim. Ilac verdi antibiyotik ve oksuruk kesiciymis. Ne olduguna bakmadik isim yazamıyorum. Kan sayımı istedim bende sonuçları da gönderiyorum. 6 saat falan oldu simdi hafif ates dışında bisey yok gibi sadece sık sık normal kivamda buyuk tuvalete çıkıyor. Bu arada hastaneye kosarken paranox attım bi tane. Hocam oncesinde hic bişey yokken bu neyin nesiydi böyle? ? Bi anda cok kötü oldu çocuk antibiyotiklik olmadığını düşünüyorum fakat neydi onemli midir.. gerçi doktor amcam enfeksiyon var cok azda olsa deger üst sınırı biraz gecmis dedi ilacla tamamen gecermismis... Degerli fikirlerinizi bekliyorum hürmetler
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bu arada kizim 90.3 cm boy, 12.8 kg tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor; "Usutmus" dedi ha!!! O zaman niye israrla Antibiyotik veriyormus??? Eger, boyle bir durum olsa idi; Bogazini isitirsiniz, olur biter. Usutuk olan kendisi.
WBC:10.3 olmasi, zaten hastaliginin, Gripal oldugunu gosteriyor, ne Antibiyotigi! Ama bunu idrak edebilecek, kafa yapisi nerede?? Gelismesi iyi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2014 Saat 12:41 |
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam...
Peki bu bi anda gelen ateş terleme karın ağrısı da neydi... ondan sonra bi daha bbişey olmadı. Hastaya eğer böyle hemen olup geçer mi.. anlama veremedim ve anlayamadım şeyler beni huzursuz ediyor. .. üsutuk olduğu kesin zaten ben kan sayımı isteyince aslında bende isteyecektir ama antibiyotik iğne istemeyiniz hemogram da istemezseniz diye düşündüm diye saçma bi yorum yaptı bu arada gaz aşırı kötü kokulu oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor. Havalar isindigi icin, kisa surer. Ilaci/tedavisi yoktur, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam Teşekkürler. Bir de şu en kıymetlimiz olan bal'in gerçeğini sahtesini nasıl ayırt edebilirim bi fikriniz var mı? ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|