|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ginal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: demir ilaci ve multivitamin surubuGönderim Zamanı: 01 May 2014 Saat 00:12 |
|
Dr.Kadir Bey, sayenizde 4.ayda sağlık Ocakları tarafından dağıtılan demir ilacını kullanmayı istemedim. Durumu doktorunuza sorduğumda yaklasik 3 aylik ( 83 gunluk)iken yapılan kan tahlilinde hab 10.3 olduğu için kullanmami istedi. Normal değerin en az 10.0 olmasi gerektiğini sizden dolayi biliyorum ve yeniden kan tahlili yaptırmak istemiyorum çünkü bebeğim doğduğunda beri idrar kan ultrason derken her ay birsey yaptırır duruma geldik. Şu anda bebeğim 4 ay 4 günlük boyu 63 kilosu 6030 gram. Hem çalıştığım hem de gündüz emmeyi reddettiği için sagdigim sutu alıyor bir de bir veya iki öğün mama alıyor. Demir ilacını kullanmıyorum bir de doktor polivit surup verdi bu şurubu kullanmam gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 May 2014 Saat 02:01 |
|
Polivit'in bir zarari yok...
1-6 ay arasi bebeklerde; 10.0g/dL HGb'in NORMAL oldugunu ogretebildinizmi o kerizlere.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|