|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azyeb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 00:25 |
Merhaba Kadir Bey,42 günlük spina bifada,hidrosefali,diyafragma hernisi olan kız bebeğim var.Ünv.hastanesi yoğun bakımında,bütün ameliyatlarını oldu,ciğerleri gelişmediği için solunum cihazına bağlı,dün gece ciğerlerinden biri sönmüş ve tüp takılmış,kafasında şant var ama kafası büyümeye devam ediyor,enfeksiyon kapmış en ağır antibiyotikleri kullanıyoruz dedi dr.u,menenjit olabilir dedi birara konuşurken ama üzerinde durmadı,bos sıvısından örnek alıp şu tahlilleri istedi;
HSV tip 1 ve tip 2 PCR Tbc PCR Bunları isterken sanki niye istediğini kendi bile bilmiyormuş gibi davrandı,pahalı tahliller yaptırabilir misiniz dedi,bende gerikiyorsa tabi yaptıralım dedim,bu tahlillere göre tedaviyemi başlayacaksınız dedim,yok ben zaten tedaviye başladım o sonuçları bekleyemem dedi,sonuç negatifte çıkabilir siz bilirsiniz isterseniz yaptırın dedi.Yani kararı bize bırakması ilginç geldi,kızımın durumu ciddiyetini koruyor ve sonradan niye yaptırmadım diye pişman olmak istemiyorum.Dr.bu tahlillerle neyi görmek istiyor,cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen azyeb - 12 Nis 2014 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar; tedavisi olan hastaliklar degilki!!! Bosverin. UCUK VIRUSU VE VEREM ARIYOR..
BOS sivisi elinizde ise; hucre,seker ve Klor bakilsin, Kultur yapilsin, Cok daha iyi fikir verir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Nis 2014 Saat 06:46 |
|
![]() |
|
azyeb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BOS sıvısı elimde değil,bugün alacaktım,sizin dediğiniz tahlilerle menenjitemi bakılıyor hocam,gerekirse özel laboratuvarda yaptırıp cevabı size yazarım ama dr.u ben bunları istemedim diyebilir veya sorarım dr.una kendileri bakmışmı bu değerlere diye.
Düzenleyen azyeb - 12 Nis 2014 Saat 09:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, bir hastadan, LP yapilmis ve BOS alinmis ise, bunun MUTLAKA tahlile gonderilmesi ve benim istedigim tahlillerin yapilmis olmasi SARTTIR...Ama, artik Turkiye de, kim ne is yapiyor, hic belli olmadigindan, bunlara hic guvenilmez. Siz elinizde, hangi tahlil varsa, bana gonderin. Ne kadar cok tahlil sonucu elde edebilirseniz, benim icin o kadar iyidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|