|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 14:53 |
Hocam Doktorumuz yosun gib kokulu kaka nedeniyle tahlil yaptirip suprax ve maflor verdi. mafloru antibiyotik bittikten sonraki haftaya kadar kullanabilirsin demisti. Biraktigimdan bugune yine gaz kaka problemimiz basladi. Bu guzden uykularimiz bozuldu. Maflor ile saatine kadar duzenli kaka yapmaya baslamisti. Di. Acaba probiyotik duzenli ve surekli kullwnilabilen biseymi? Ustunde bagisiklik guclendirir bilinen yan etkisi yok diyor ama guvenemedim. Bagirsak tembelligi yada baska zarari olurmu?
oglum 4.5 aylik son kontrolde 67 cm 8200grdi. Anne sutu aliyor ve sagip biberonla olctugumde en fazla 100ml iciyor (2saatte bir) kakamiz mafloru biraktiktan sonra gunde 1defa koyu sari ve cok yogun oluyor. birde motilium kullaniyoruz 1. Aydan beri kontrol altina alamadigimiz gittikce artan bir kusmamiz vardi. Kakayi bu ilac mi etkiliyir acaba Oneriniz nedir bu konuda?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cokmu aradiniz bu doktoru?? Her bir halta Antibiyotik verenleri gormustumde, boyle her bir b.k'a Antibiyotik yazani beklemezdim.. Ne yani, Antibiyotik kullanimindan sonra, kakanin "Gul suyu" kokmasinimi bekliyorsunuz???
Kaka kokusu, her sahista, yenilen gidalarin cinsine ve barsaklardaki mikroplarin cinsine gore degisir... Kaka kokusuna Antibiyotik vermek; resmen Sarlatanliktir.. Siz arandiniz. O ilaclarla cocugunuz daha beter olacak.. Oglunuz, zaten 8 aylik kilosuna erismis. Bu farkli koku ve sancilari, rahatsizliklari hep fazla yemesinden.. VERILEN, butun ilaclari kesin... Hastalik nedeni ile kusan; 4.5 aylik bir cocuk, degil 8.2kg olmak, normal kilosu olan; 7 kiloya bile erismez... Boyle aptal doktorlarla isiniz cok zor... Aranmayin... Kusmasini istemiyorsaniz, az besleyin ve gazini iyi cikarin... Gaz ile ilgili yazilarimi okuyun... Yoksa, daha cok kazik yersiniz... Etrafinizdaki doktorlarin, ne mal olduklari belli.. |
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende antibiyotigi kullanmak istemedim gercekten. Ama dr kakada mukus ve lokosit gorulmus enfeksiyon var asil kullanmazsaniz kotu dedi. dr yinede hakkini yemiyeyim ; cok siddetli gaz ve kusma derdimiz oldu hep bu kilo ve gelisimle cok normal dedi. Ama kusmamiz 10dk sıklıkta uykudan uyandiracak kadar olunca ben de bir ilac kullanmak istedim. 2 saatte bir 100ml kadar sut fazlami onun icin?
aslinda size bunlari danisnmak istemin baska sebebi bu hafta cildirmis gibi davraniyor. Bagiriyor agliyir kucakliyorum deli gibi meme ariyor yanagimi emiyor. Ac degil hasta degil biliyorum cunku gun icindr guldugu kahkaha attigi oluyor. uykusu var anliyorum bagira cagira uyuyor yarim saate bagirarak uyaniyor. Gece boyuda boyle. Cok uysaldi neden birden degisti anlamiyorum. Dis etinde gorunur bisey yok buyume atagi diyorlar vs vs... en son gaz kaka zor yapiyor diye ondanmi acaba probiyotik mi kullansam dedim size danistim. Allah iyiki bana onu verdi ama uykusuzluk yorgunluk fena vurdu beni hocam :( siz bisey deyin derdi ne olabilir? |
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 saatte bir;100ml.sut: 1200ml. sut eder. Insaf!!!
Gunde en fazla alabilecegi miktar: 800ml dir... Normali: 650ml dir. Siz nerede ise bir mislini veriyorsunuz. Azaltin, BUTUN sikayetleri, sihirli degnek degmis gibi duzelecek... |
|
![]() |
|
Cok sagolun hocam. 2 saati asamiyorum meme istediginde oyaliyorum 3 saate ama aglayinca bende sagip kalan az miktarda olan sutu emmesini sagliyorum. Bu hafta yasiyor oldugumuz aglama krizlerini uyku sorunumuzu da beslenmeye mi bagliyorsunuz ??
tekrar tesekkur ederim. Dediginizi uygulayacagim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepsi, ama hepsi bu cok yedirmeye bagli... Ogun aralarini, 3-4 saate cikarin.
|
|
![]() |
|
Cok sagolun hocam dediginizi yapmaya basladim. Kusma icin de ilaci kestim. Takipteyim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|