Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaç kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaç kullanımı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Ara 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesajın Direkt Linki Konu: ilaç kullanımı
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 10:58
hocam 11.5 aylık kızıma 5 gün önce ortakulak teşhisi koydu kbb uzmanı.illiadin damla filan kar etmeyince gittik,dilinde de pas vardı.doktor augmentin 200 2.1 ve ibufen filan yazdı.ancak kızım ilaç içmeye çok tepki gösterince biz her kaşıkta yarısını içirip bir yarım daha içirme yoluna gittik doz eksik kalmasın diye.doktor 10 gün kullansın dedi augmentin için.ama ilaç zaiyatımız çok olduğu için 10 günden önce 7 günde filan bitecek gibi görünüyor.yeni bir şişe alıp 10 güne tamamlayalım mı,ne dersiniz?
bir de bu tür ilaçları içirmenin kolay bir yolu var mıdır?inanılmaz bir savaş halinde geçiyor ilaç verme süreci.çok üzülüyorum.
(kızımın kilosu:8 )
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118364
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 11:21
1 Ölçek ilacı, bir fincana koyup, kahve kaşığı ile azar azar (4-5 postada dahi)  içirebilirsiniz. Ağrısı-ateşi olmuyorsa, 4-5 günlük tedavi bile yetebilir.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 15:47
Bir öneri arkadaşa,benim kızımda çok çok zor içer,aklıma kokusunu sevmeyeceği geldi ve balkonda içiriyorum gerekince ,daha rahat içiyor.sanırım kokuyu daha az alıyor .açık hava olduğu için.
Yukarı Dön
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 15:58
bende şırınga ile verirdim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.