Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşitmiş:)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşitmiş:)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşitmiş:)
    Gönderim Zamanı: 05 May 2010 Saat 18:00
hocam mrb oğlum 5.5 aylık ...öksürüğü şiddetli gözleri çapaklı..ronşit dediler asist die bir şurup bide antiiyotik verdiler..doğru yolmu ? siz ne önerirsiniz..tşkrler
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 10:36
Eğer hakikaten bronşit ise, Asist sıkıntısını çok arttırmış olmalı... Asist verdiğiniz halde çocuk rahat ise, bronşit ile uzaktan-yakından bir ilgisi yok.. Asist "bronş spazmı" yaptığından, Astım, bronşit gibi durumlarda verilmez. Zaten bronşitte balgam olmaz. Atıyorlar. Gözlerde çapaklanma, öksürük, sizin "Grip" geçirdiğinizi gösteriyor... Bizim grip tedavilerini uygulayın. Eski maillerde mevcut. Antibiyotik iyice saçma olmuş, bronşit tanısına kendisi bile inanmamışki, antibiyotik vermiş... Artık hangisi iyi gelirse hesabı...
Yukarı Dön
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 14:08
hocam bu ne vicdan bu dr larda anlamıyorum sözüm meclisten dışarı..el kadar çocuklara nasıl kıyıyorlar:( 2 dr a götürdüm ikiside aynı şeyleri yazdı bunlara artı serum fizyolojik ve tobrased die birde göz damlası :( ne yapacağımı ne kullanacağımı şaşırdım dr un biri faranjit diğeri bronşit dedi ama aynı ilaçlar verdi nası iş şaşDisapproveırdım inanın :(((
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 11:51
Hiç şaşırmayın şimdilerdeki "moda" böyle... '80 li yıllarda önüne gelene "Lincocin" yazma modası vardı, Sonra "Rocephin" iğne modası başladı, şimdilerdede böyle... Bol serum fiz. kullanın yeterli olur.Öksürük olursa, "limonlu bal" verin. Eski maillerde hepsi var. 
Yukarı Dön
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 12:11
5.5 aylık hocam bal verilir mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 12:35
Eski mailler bakın, çok anlattım..
Yukarı Dön
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2010 Saat 21:11
HOCAM ÇOK ACİL..BEBEĞİMİN BALGAMI ÇOK FAZLA.. ÖKSÜRÜYOR BOĞULURCASINA  KIPKIRMIZI OLUYOR..FAKAT BALGAMI ATAMIYOR ÇOK AĞLIYOR NE YAPMALIYIM ????? Cry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2010 Saat 10:31
Ateşi yoksa, panik yapma.. Nezlenin sonuna geldiğinizde, akıntı koyulaştığı için biraz sıkıntı olur. İnşallah Asist'i kesmişsindir. Sakın "Soğuk algınlığı veya öksürük şuruplarını " kullanma. Bol buhar yap, burnuna serum fiz damlat. Ateşi varsa göstermeniz gerekecek... Sonucu yazın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.