Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göğüs pompası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöğüs pompası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yağmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: göğüs pompası
    Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 13:25
merhaba ,

önümüzde ki ay işe başlamam gerekiyor bebeğim 3 aylık ve sütten kesmek istemiyorum .göğüs pompası alıp yine sütümle beslemek istiyorum . size bir kaç sorum olacak.

1- piyasa çok marka var ve hangisini alacağımı bilmiyorum
2-nasıl saklıcam sütümü ve ayrıca sabah işe gitmeden ve akşamları sağop bırakıcam merak ettiğim gün içinde emziremediğimden sütüp azalıp sonrada kesilir mi bundan çok korkuyorum

teşekkür ederim

yağmur
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 20:22

Merhaba Ayşegül Hanım,

Burada marka belirtmiyorum ancak size özel mesaj atarak birkaç marka seçeneği  sunabilirim. Bazı annelerin süt pompası ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum. Sütünüzün aynı yoğunlukta gelip gelmeyeceğini deneyip görmeniz gerekecek göğüs pompasıyla. Ancak size genel olarak, emiş ayarı olan ve mümkünse pilli ya da elektrikli bir pompa almanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bazı manuel göğüs pompaları da var ki elektrikli olanları hiç aratmaz. Ancak sütünüz bebeğiniz emdiğinde yeterli olarak geliyorsa pompa ile de bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sütünüzü, ya süt saklama kapları ya da süt saklama poşetlerinde saklayabilirsiniz. Anne sütünü buzdolabınızın 3-5 santigrat derecelik bölümünde en fazla 24 saat, derin dondurucuda ise en fazla 3 ay boyunca saklayabilirsiniz. Hep hatırlattığım üzere derin dondurucudan alıp çözündürdüğünüz sütünüzü hemen kullanmanız ve daha sonra gıda zehirlenmesini engellemek amacıyla tekrar dondurup kullanmamanız gerekmekteir.

Saygılarımla,

EÜ.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.