| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2244
|
Konu: süt yetmediğinde... Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 15:44 |
|
Kadir Bey!Oğlum 4 ay 22 günlük.Sütümün azalmasından dolayı ek besinlere geçmek zorundayız.Bu kadar küçük bir bebeğe ne yedirmemi önerirsiniz.(Bebe bisküvisi,çorba ve meyve önerir misiniz?)şimdiden teşekkürler...
|
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119574
|
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2009 Saat 14:17 |
|
önce süt deneyin, allerji veya başka bir aksilik çıkarmazsa, devam edin ve sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebi deneyin. Eğer allerji çıkrsa konuşuruz.
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 21:36 |
|
Kadir bey merhaba
Kuzey'e dediğiniz gibi süt vermeye çalıştım ama maalesef içmedi.Bende sabah kahvaltısında iki üç bebe bisküvisinin içine biraz peynir ve süt katıp veriyorum.Ardından meyve püresi(şeftali,elma,armut)yediriyorum.Daha sonra çorba(mercimek,yogurt,sebze)ve ardından yogurt veriyorum bazı akşamlarda muhallebi yedirip yatırıyorum.Bu öğün aralarından ve gecede iki üç kez emziriyorum.Sizce yedirme şeklim ve yedirdiklerim doğrumu.Sizde bunlara ek olarak neler önerirsiniz.Çok Çok Çok Teşekkürler İyiki Varsınız
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2009 Saat 09:29 |
|
Şimdilik, anne sütü olduğu için yeterli bir beslenme şeklidir. Anne sütü kesildikten sonra günde en az 500ml. süt/sütlü gıda alma zorunluğu var. Sütü dolaptan çıktığı gibi, soğuk verin. Su hamam suyu gibi ılık olsun.
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2009 Saat 13:20 |
|
Hocam cevabınız için çok teşekkürler...Birde bu besinlere geçtiğimizden beri oğlumun kakası koyu yeşil ve macun kıvamında.Bunun sebebi ne olabilir!
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2009 Saat 18:47 |
|