Tonsilit ama ateş düşmüyor acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aytul84
Üye Kayıt Tarihi: 5 Saat 4 Dakika önce Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 4 Saat 49 Dakika önce Saat 21:59 |
Merhaba kadir hocam perşembe gününden hafif ateşle başlayan pazar günü ateşin pik yapmasıyla devam eden bir süreç var çocuğum için pazartesi gittiğimiz doktor bogazda beyaz lekeleri gördü kan sayımı yapmadı infülenza adenovirüs beta rsv covit tahlilleri istedi hepsi negatif çıktı çocuğum 4 yaşında bir türlü ateş düşmedi burun tıkalı geniz eti var boyun bölgesi kulak altında hafif şişlikler var pazartesi gece acilde kan tahlili yapıldı kan değerleri alt üst atabilirsem yollayacağım size wbc 26 crp 74 çıktı sizin yazılarınızı çok okuyorum ağızda koku ateş ve dilde pas var o yüzden antibiyotik kullanmalıyız dedim Acil doktoru klidan iğne ve sef 250 şurup yazdı 2 gün oldu kullanalı ama ateş hala çok inatçı bir şekilde yükseliyor calpolle düşmüyor pedifen ile kısmen düşüyor cildi bir durum olabilir mi çok korkuyorum ne yapmam lazım Ateşin düşük ve yüksek hali toplamda bir hafta olacak bu normal mi bana cevap verebilirseniz çok sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|