Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tıkanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTıkanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serem5 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesajın Direkt Linki Konu: Tıkanma
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 18:48
Hocam merhaba, oglumun 1 haftadır burnu tıkalıydı daha sonra akmaya başladı fakat bu sefer sıkıstı, acilde bulduk kendimizi... Oglumun her burun tıkanıklıgı hışırtılı solunum ve tıkanma ile sonuclanıyor. Şimdide burnu cok tıkalı nefes alamıyor. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum hastanede hep aynı senaRyo, ventolin ve pulmicort tedavisi... Hatta evimizede nebulizatör aldık pulmicort ve ventolin uyguluyoruz. Hep bagımlı olduk bu ilaçlara. Ama kullanmadıgımızdada ufacık bir grip ve burun akıntısında sıkışma yaşıyoruz... Ne yapmalıyız? 
Buarada izmirde oturuyorum hocam burda önerebileceginiz bir doktor var mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 00:24
Siz bu SARLATAN doktorlarin, SAHTEKAR tedavilerini cocugunuza uyguladiginiz surece, daha "ensenize cok tokat " yersiniz.. Her Gripte, bir kortizon olan PULMICORT'U HANGI AKLA HIZMETLE VERIRSINIZ.. Kortizon etkisi ile, cocugun bagisikligini (baski altina aliyor) koreltiyorsunuz, virusler iyice yayiliyorlar, sonrada isin icinden cikilmaz durumlar olusuyor...
Evdeki butun ilaclari ATIN.. Bir daha boyle bir Grip basladiginda, sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Okumaya devam.. Yediginiz kaziklar boyunuzu gecmek uzere..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2013 Saat 00:25
Yukarı Dön
serem5 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 67
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 17:28
Tesekkur edeim hocam... Kortizonun bagışıklıgı azaltmak dışında ogluma ne gibi etkileri olmuştur? Doktor bunları vermezsek asla geçmez diyor :( sürekli hava vermek zorunda kalıyoruz... Oğlum sıkışıyor çünkü nefes almakta zorlanıyor...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 23:44
Meslek hayatim boyunca, TEK BIR HASTAM'da bile "Hava verme" ihtiyaci olmadi.
Bunlarin hepsi tuzak.. Benim anlattiklarimi iyi okuyun ve hastalari takip edin. Goreceksiniz, tuzak hep bu seklide kuruluyor ve hastalar hep bu yollardan gecmek zorunda kaliyor.
Kortizonlu spreyleri hic kullanmasa idiniz, ve nezlenin yaptigi tikanikliga razi olsa idiniz, bu hava verme islemlerinin hicbirine ihtiyaciniz olmayacakti..Kortizon, vucudun, viruslere karsi olan tepkilerini bastirir. Bunun sonucunda, oksuruk kesilir, burun acilir, akinti azalir... AMA NE PAHASINA... Aynen basiniz gelenler gibi..
Bu sarlatan doktor musvettelerinin, "goz boyayan ve sahte iyilik hali saglayan" sarlatan tedavilerinden uzak durun..

Su anda; Turkiyede, cocuk doktorlarinin uyguladigi bu tedavilerin tumu SARLATANLIKTIR...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.