|
Tetkik yorumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2023 Saat 21:54 |
Merhaba Kadir bey. Her şeyi size sormaya fazla alıştım sanırım. Kendim için sormak istiyorum şimdi de. Yorumlayabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu goruntu; Rontgen degil, Tomografi.
NE ALAKA!! Niye Rontgen cekilmiyorda daha pahali ve gereksiz olan bu yontem kullanilmis. Belli ki bu tetkiki isteyen dolandirici, sizi dolandirmis. Ayrica da; tetkik sirasinda, Sutyeni bile cikartmayan Laboratuvardan ne hayir gelir? Bir sikayetiniz varsa, bana yazin.
|
|
![]() |
|
iparkatre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Röntgen ve solunum fonksiyon testi. Aşağı yukarı iki yıldır öksürüğüm var. Reflüden kaynaklandığını düşünüyordum. Arada sesim çatallaşıyor ya da kısılıyor, boğazımı temizleme ihtiyacı hissediyorum. Göğsümün orta hattında hırıltı oluyo öksürürken ve bir süredir bulanık parça halinde balgam da geliyor ara sıra. Öksürük geldi mi nöbet gibi geliyor. Göğsümde sıkışma hissediyorum. Nefesimi sonuna kadar veremiyorum sanki. Çok nadir derin nefes alırken batma oluyor. Bazen de göğüs kısmında spazm, kramp gibi bir kasılma hissi oluyor. Ağır kokular, tütsü, duman tıkıyor beni. Gece uyandıran ya da uyutmayan bir öksürük yok, hatta gece öksürük yok. Sırt üstü pozisyonda artıyor genel olarak. Orta derece MY sebebiyle kardiyoloji takipliyim ve onunla alakalı bir sıkıntı yok. En son sedim 67, crp 9 idi. Dört yıldır o değerlerde yükselme oluyor. Sebep söyleyemediler. Ben de sıkıldım hastaneye gitmekten. Dişlerim uzun zamandır sorunlu. Şu anda da Kanal tedavisine rağmen bir dişimin kökünde geçmeyen apse var. Burnumun sol tarafında elime geliyor, bastırınca ağrıyor. İçerden damağımda da hafif şişlik var. Geçmedi. Uzun oldu kusura bakmayın. Şu an ciğerlerimi merak ediyorum. Kötü bir hastalık falan yoktur dimi? Size güveniyorum teşhis konusunda.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Solunum Yolu Hastaliklari doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|