|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde, Cocuk Cerrahi gorsun bakalim... Bir tek "Fitik" iceri itilebilir.
|
|
![]() |
|
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hocam,bugün oğlumu Çocuk cerrahi uzmanına götürdük kesin fıtık dedi ve pazartesi günüde ameliyat olacak.Fakülte hastanesinde zaman kaybetmemek için tahlilleri bugünden yaptık.CK-MB istedi sonuç normal değerler arasında ama neden istedi bilmiyorum. Hemogram ise muamma çünkü; dünkü çocuk doktorunun istediği hemograma göre, hemoglobin 12.4 HCT 35,2 MCV 78,2 çıkmıştı.Bugün yine aynı hastanede ck-mb için gittik ben yine hemogram tekrarlansın istedim nasıl olsa kan alınacak diye bugünkü sonuçlar HGB 10.7 HCT 30.3 MCV 74.4 çıktı.3 gündür üsye'si var bu durumda bir gün içinde hgb bu kadar düşermi..Laboratuvar görevliisyle konuştum.Dünkü sonuçları gördüm bilgisayarda o yüzden 3 kez çalıştım kanı dedi.Bugünkü sonuçlar daha güvenli sanırım.
Sonuç olarak 10,7 kasık fıtığı ameliyatı olmak için düşük bir değer mi?? Önce demir kullanın 11,5 olsun 1 ay sonra ameliyatı yapalım diyebilirler mi?
|
|
![]() |
|
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde ben çocuk cerrahıyla görüştüğümde diğer kanalda açıksa onuda ameliyat esnasında kapatabilirmisiniz dedim. O da dediki eğer kabul ederseniz hava tessti yaparız dedi kanala hava veriyorlarmış açık olup olmadığını anlamak için..Bu test tehlikeli birşeymi hiç karıştırmayalımmı diğer tarafı ne dersiniz oğlum 39 aylık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2-5 yas arasi icin: HGB:11.5-13.0g/dL dir.
Fitik ameliyatlari, "derin anestesi" gerektirmedigi icin, bu HGB degeri ile de, ameliyat yapilabilir ama Cerrahin ve Anestesistin gorusu onemlidir. Iki tarafli ameliyat tercih edilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|