|
Testis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gdener ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:39 |
Hocam merhaba daha öncede bu konu hakkında size yazmiştim ama okuduğum yazılar benı çok endişelendiriyor oğlum 18 aylık banyo yaparken testisleri yerinde ama üstünü giydirdiğimde yukarı çıkıyor yanı olması gereken yerde değil sadece banyo yaptırdığımda iniyor kısa süreli çoğu yazılarda cerrahi işlem diyor 2 yaşından sonrasını ise riskli görüyorlar inmemiş testısi pazartesi çocuk cerrahisine götüreceğiz bakalım ne diyecekler ameliyat derler ise ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119879 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turkiye'de bu sekildeki testislere "ameliyat" diyen hicbir Cerraha inanmayin.
SAKIN goturmeyin bile!!!! Kesin "ameliyat" diyecek! Oglunuzdaki durum; "Inmemis testis" DEGIL!!!!!!!!!!!Sizi dolandiracaklar!
|
|
![]() |
|
gdener ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki nedir hocam ne yapmalıyım?nasıl bir yol bulmalıyım..
Düzenleyen gdener - Dün Saat 03:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119879 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hala anlatamiyorum!!!! Hicbir sey yapmaniz gerekmiyor!!
|
|
![]() |
|
Hocam teşekkür ediyorum vermiş olduğunuz cevaplarınız için amacım sizi sinirlendirmek değil konu evlat olunca dünya duruyor.
|
|
![]() |
|
Hocam peki aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz 4 yaşında kızım var sağlık ocağindan aradılar 4 yaş aşısı için oğlum için de bugün aradılar getırın 18 aylık aşısı var diye sizce vurdurmalı mıyım?artık asılarada güvenmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mutlaka yaptirin.
NIYE HALA YAZILARIMI OKUMUYORSUNUZ DA BOYLE APTAL APTAL SORULAR SORUYORSUNUZ/
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|