Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - teşekkür
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumteşekkür

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 224
Mesajın Direkt Linki Konu: teşekkür
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2011 Saat 03:21
hocam öyle bizamanda tanıştıkki keşke maddi durumum daha iyi olsaydıda daha önceden sizinle tanışsaydım oğlum 4 yaşında ama ne kadar gereksiz iğneler antbytklr şuruplar balgam çıkarıcılar içtiğimiz ilaç şişeleri ufak bi odayı doldururdu heralde ama benim ve oğlumun artık özel ama gerçekten çooook özel bi doktoru var sizi 3 ay önce tanıma fırsatı buldum ve kolay kolay bırakmayız sizde bizi bırkmayın sizden ve annelerde şunu öğrendimki belkide tek çocuğum olduğu ve yalnız büyüttüğüm içn ama sakın hasta olmasınlar ateşlenmesinler bazen belkide onlarında bizler gibi bi birey olup hastalanma hakları olduğunu unutuyoruz ve elimiz ayağımız birbirine dolanıyo onları kaybetme korkusu kalıcı hastlk korkusu neyseee annem büyüdünüzde ama nasıl büyüdünüz derdi onu daha iyi anlıyorum ve size gerçekten minnettarım Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.