Tendinitler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mamocka
Üye Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2024 Saat 22:32 |
Merhaba hocam,
Bir konuda fikrinizi rica edecegim benim icin onemli. 33 yasindayim 25 yasindan beri vucudumda tendinitlerle ugrasiyorum her yil yenisi ekleniyor. Dirsekte lateral medial epikondilitlerle basladi el bilekleri dizde kosucu dizi ayak bileklwrinde tendinitler ayak alti tumusak doku agrisi ile devam. Pilatesle agrilari cok azalttim ama en son simdi omuzlarimda yine cift yonlu tendinitler cikti 1 hafta oldu ruhen cok kötüyüm onceki deneyimimden bildigim icin. Yangi oluyor bogazima dogru koprucuk kemiklerim yaniyor ama baslama yeri omuz ile beden baglanti yeri direkt tendinit dedi dr. Dinlendir diyorlar, ama onceki deneyimlerimden gecmeyecegini biliyorum benim tendinitlerim dinlenerek gecmiyor. Yabanci forumlarda benzer sorun yasayanlari goruyorum cozum bulamayan insanlar. Burada dr lar yorum yapmiyor bunyen zayif diyorlar. Sizce neden olabilir, beslenme? Gluten? Tum degerleirm normal kan ve romatizma degerleri. Irdeleyince hastalik hastasi gibi bakiyorlar ama 2 kucuk cocugum var artik yeni tendinit istemiyorum cozum ariyorum. Bir yorum yapsaniz cok mutlu olurum.. tesekkurler.
|
|
Mamocka
Üye Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
25 yasinda d vit degerim 4 tu, onun disinda normaldi degerlerim. sonra hep takviye aliyorum yine de 30larda sürünüyor. Romatizma da dahil herseye bakildi kanda birsey yok sabah tutuklugu yok kullandikca agriyorlar.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı durum!!! Türk doktor aklı ile damla veya haplarla ASLA arayı kapatamazsınız.
Türk doktorları bu konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değillerdir. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Mayıs ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın. Olması gereken seviye:50-100 arasıdır.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2024 Saat 09:53 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|