Tendinitler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mamocka
Üye Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2024 Saat 22:28 |
Hocam merhaba,
Bir konuda goruslerinize cok ihtiyscim var sizin goruslerinize oldukca guveniyorum. 33 yasindayim 25 yasindan beri her yil vucuduma eklenen tendinitlerle ugrasiyorum. Her iki kolda lateral ve medialde epikondilitlerle basladi el bilekleri sonrasinda parmak eklemi agrilsri sonra dizde kosucu dizi, ayak bileklerinde tendinit ve ayak alti dokusunda agri; kisacasi yumusak doku problemlerim var. Doktorlar yorum yapmiyor. Sizce bu sikintilar neyle ilgili olabilir? Pilatesle agrilari dindirmistim yakin zamana kadar fakat simdi omuz eklemlerimde tendinit cikti ve boynuma koltuk altima yayilan yangi yapiyor. Kan degerlerim romatizma degerleri hepsi normal yalnizca d vit cok dusuk uzun suredir takviye aliyorum yine de 30u gectigim soylenemez. Gluten falan geliyor aklima, beslenme..? Ingilizce forumlarda benzer sorunlar yasayan insanlar goruyorum cozum arayan ama henuz bulabilen yok. Heryerinde tendinit olan insanlar. Doktorlar bunyen zayif diyor yalnizca. Yorumunuzu rica ederim. Bir de omzum icin ne yapabilirim dinlendir diyorlar ama obur eklemlerimden dinlendirmeyle gecmeyecegini biliyorum :( 2 cocugum var kucukler. Simdiden cok sagolun selamlar.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Eğer, D vitamin açığını Türk doktor aklı ile, damlalarla kapatmaya çalışıyorsanız, daha çok beklersiniz.
Türk doktorları bir yana, Tıp Fakültelerinde bile bu konuyu bilen bir tane Prof. bulamazsınız. EVET, D vitamin eksikliğine bağlı olarak bu şikayetler olabilir. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Mayıs ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. Olması gereken seviye; 50-100 arasıdır. Türkiye'de ise, bu "aralık" kasten, düşürülmektedir. En son gördüğüm, "Sağlık Bakanlığı Kestel Hastanesi Laboratuvarı"; 6.6-59 aralığını normal sınırlar diye vermişti, sakın bu sahtekarlara kanmayın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|