Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Temaslı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Temaslı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Temaslı
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 17:20
Hocam korona pozitif olan biri ile en son temasım perşembe günü oldu. Acaba kaç gün sonra hangi gün test yaptırmam gerekir,  belirti olmazsa teste gerek yok mu. Bugün pazar ateş yok koku tat alıyorum. Çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 17:24
Hocam birde ateş öksürük VS olmadan bulaşma olmaz diyorsunuz. Bu hala geçerli değil mi. Korona olan arkadaş perşembe günü çok iyiydi gece aniden oldu diyor. Bu durumda geçmemiştir değil mi. Yine de odaya kapandım. Odadan çıkarken maske takıyorum. Ama karantinayı kaldırmışlar yarına mecbur işe gideceğim. İzin alıp gitmesem mi,  kadir ben kusura bakmayın ne yapacağız bilmez durumdayız. Hocam iyi ki varsınız. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 19:12
Tasiyicilik olan hastaliklarda "Karantinalar" Hicbir ise YARAMAZLAR.. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 19:16
Peki hocam test istenirse illa iş yerinden temaslı olduğumuz için kaçıncı gün doğru sonuç alabiliriz. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 19:18
Hangi Test'den bahs ediyorsunuz?
Yazarlar kismindaki makalelerim arasindaki "Covid-19 testleri" yazimi okuyun. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 20:34
Hocam pcr testinden.  Birde kat kat örtünüp ter atmanın COVİD-19 a gribe soğuk algınlığına bir faydası olabilir mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2021 Saat 02:46
PCR; burun/bogaz bolgesinde virus olup, olmadigini gosterir. 
Sicak tutup, ter atmanin sadece Grip/Covid degil, butun hastaliklarda faydasi vardir. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2021 Saat 13:09
Hocam, ateşimi cihazla ölçüyorum yok elimle bakıyorum yok ama sanki ateşim var gibi hissediyorum. içim yanıyor gibi sanki. psikolojik mi bilmiyorum. böyle bişey olabilir mi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.