|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 23:54 |
merhaba hocam. yine ben. oğlum 14 aylık şimdiye dek 2 kere (7. ve 11. aylıkken) boğaz enfeksiyonu diye iki kere antibiyotik verildi kullandık. NOT: sizinler tanışmamıştım henüz,
sizi tanıdıktan sonra çok şüpheliyim ki oğlum gereksiz yere istemediğim halde antibiyotik aldı. zaten vijdanım hiç rahat değildi. sizle tanışınca hepten dünyam başıma yıkıldı. oğlumu elimle zehirlemiş gibi hissediyorum. hocam her şeyin sonu mu, yani geri dönüşü olmaz büyük zararlar mı verdik oğluma. verilen zararın telafisi var mı. Allah daha büyük dertler vermesin ne hastalıklar ne ilaçlar var, ama daha kötüsü olmasın diye bilmek istedim hocam. saygı ve sevgilerimle acemi anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
VICDAN, problemi olacak bir durum yok.. 2 kere antibiyotik verdiniz diye bir sey olmaz... Yeterki bu durum, adet haline gelmesin, her ateslendiginde, Antibiyotik verilmesin.. Bizde 'kalitesizlik' sadece doktorlar da, degil hastalarda da vardir.. Bazi hastalar her atesli durum icin, doktorlardan illede Antibiyotik vermelerini isterler. Esasinda, durum; tencere yuvarlanmis, kapagini bulmus durumudur. '60'li, '70'li yillarda, henuz doktorlarin ahlaki bu kadar bozulmamis oldugu zamanlarda, doktorlar boyle hastalara, benim; "zararlidir, sakin kullanmayin" dedigim ilaclari, cok kucuk dozlarda, 1ml bile almayan cay kasiklari ile verirlerdi. O zamanlarda ben bu doktorlari uyarir, "-Yaptiginiz is cok yanlis, sizin arkanizdan gelecek olan aptal nesil, bu ince noktayi atlar ve olcek kasigi ile ilaclari verirler, hastalari oldururler" dedigimde, bana gulmuslerdi.. Son 5 senede nekadar hakli oldugumu gordunuz.. Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni recetede, olcek ile verdiler pek cok cocuk, Parasetamol zehirlenmesinden öldu!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ağu 2016 Saat 19:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|