|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spiegel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2017 Saat 21:27 |
Hocam merhaba kızım ilk olarak 7 aylıkken orta kulak iltihabı olmuştu. Şuan 6 yaşında. 1 aralık da kulağı çok ağrıyordu ve orta kulak iltihabı teşhisi koydu kbb dr ve augmentin s600, iburamin cold, illiadin kullandı kontrolde dr iyileşmiş dedi ve 26 aralık da aynı kulak çok ağrıdı ve yine orta kulak iltihabı dendi.yine augmentin s600, aferin, illiadin damla kullandı.dün kontrolü vardı dr iyileşmiş dedi ama bugün kızım yine ara ara kulağım acıyor diyor.dün grip belirtileri yoktu bugün burnu dolu. Ne yapabilirim? Dr 1 ay içinde 3 defa orta kulak iltihabı olanlara tüp takıyoruz dedi. Ya yine olduysa diye çok endişeliyim. Neden bu kadar sık tekrarlıyor olabilir? Önlem olarak yapabileceğim bişey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iburamin Cold Ve Augmentin kullandiginiz surece, Orta Kulak iltihaplari, her ay tekrarlar. SADECE: Iliadin DAMLA, kullanin.. Sprey olmaz. Eski mailleri okuyun. Meslek hayatim boyunca, hicbir hastama Tup taktirmadim..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Oca 2017 Saat 03:35 |
|
![]() |
|
spiegel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba. En son size bir ay içinde iki kere tekrarlayan orta kulak iltihabından sonra 6 yaşındaki kızımın yine kulağının ara ara acıdığını söylediğini yazmıştım. Kızım kulağım bazen acıyor dediği için aynı kbb dr na gittik ve kulağının temiz olduğunu iltihap olmadığını söyledi. 5-10 gün hassasiyeti olabilir dedi. Kızım maalesef 10 gün antibiyotik kullanmıştı ve hemen ertesi günü kulağım acıyor demişti. Dr a gideli 3 gün oldu. Kızım acıdan ağlamıyor sadece acıdı ve hemen geçti diyor. Sanırım şuan yine grip burnu dolu. 3 gün illiadin damlayı söylediğiniz gibi damlattım burnuna bir gün ara verdim. Bu durumda ne yapayım tekrar mı illiadin damlatayım? bu şekilde kaç tur yapabilirim? 1 aydır çok fazla tekrarladım böyle. Bir sorun olur mu? Dr un söylediği gibi orta kulak iltihabı geçtikten sonra 5-10 gün hassasiyet yaptığı için mi kızım ara ara acıyor diyor? Cevabınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ya da kulağında başka bir sorun olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru!! Kulaktan baska bir agri da olabilir. Mesela azi disleri agriyor olabilir. Kuvvetli bir isik ile agiz icini iyi bir kontrol edin. Gereksiz bile kullansaniz, Iliadin'in bir zarari olmaz. 1-2 gun aralar vererek, gerektikce kullanin.
|
|
![]() |
|
yakamoz07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yakamoz07
Neyi nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Vakit sorununuz varsa muhakkak ki cevap alamıcam
ama yinede şansımı denemek istedim 8 yaşında oğlum var boğaz ağrısı ateş (39) kusma yiyememe ve sürekli kusma şikayetiyle devlet hastanesi serum taktı (400ml) ağrı kesici ateş düşürücü verdi, 2.günün sonunda kusma bitti vücutta kaşıntı ve eklem ağrıları başladıki aynı ilacı çok kereler kullanmıştık bugün 5.gün halen kaşıntı ve eklem ağrısı devam ediyor. napmalıyım ağzına lokma bile koyduramıyorum. CRP 92 (H) Glukoz 143 (H) Sodyum 134 (L) MCH 26,85 (L) MCHC 32,55 (L) LYM% 5,1 (L) NEU# 13,5 (H) NEU% 88,2 (H) LYM# 0,78 (L) olarak çıktı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ozelden cevaplamistim.. Artik sualerinizi birdaha buradan sorabilirsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|