|
Tekrarlayan influenza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2025 Saat 19:56 |
Hocam merhaba 22 aylık kızım 1 ay önce influenza olmuştu dün gece başlayan ateşle yeniden doktora gittik ve yine influenza olduğu çıktı. Ne tavsiye edersiniz? Yeniden enfluvır kullanımına başlayacağım. Ama bu kadar kısa sürede yeniden olması normal mi? Tahlil sonuçlarınıds ekledim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfluvir kullandigini icin, bagisiklik olusamadi ve gene ayni virus hastalik yapti!!
Kullanmayin.
|
|
![]() |
|
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten mi hocam hiç bilmiyordum böyle bir şey. Bu akşam bir kere verdim. Vermeyi hemen kesiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|