Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan düşükler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutekrarlayan düşükler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1069
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2011 Saat 14:36
Orjinalini yazan: didemce didemce Yazdı:

selam.
ben değil ama biricik ablam da aynı iğneyi kullandı.çok şükür sağlıklı bi evlat dünyaya getirdi.haftaya 2 yaşını bitircek kızı.Allah hepimizin evladını korusun ve isteyen herkese hayırlısını versin inşallah.
yan etkisini falan görmedi hiç.doğumdan sonra 6 hafta kadar daha kullandı bu iğneyi.sadece iğneyi vurduğu yerler morarmıştı.ondan şikayetlenirdi sadece.ama şükürler olsun ki hepsi geride kaldı.

Allah size de yardım etsin.sağlıklı doğum nasip etsin.Nuke
saol canım Rabbim devası olmayan dert vermesin rahatsızlığıns ebebi bulunana kadar sıkıntı sonrasında çok şükür iğnelerle halloluyo inş. hayırlısıyla inş. bizde alırız ablan gibi bebeğini kucağımızı Smile
Yukarı Dön
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2011 Saat 15:53
Teşekkür ederim arkadaşlar.işte insan hep hayırlısını diliyor,istiyor Allahtan ama elde olmadan endişeleniyor.2.düşüğümde beta hcg takibi yaptırdım ben de .ikiye katlaması gerekirken değerler düşmeye başladı.sonra da düşük yaptım zaten.inanın artık kendi kendimin doktoru oldum.doktorlara güven olmuor zaten.umursamaz davranıyorlar.internetten ve forumlardan araştıra araştıra öğrendim herşeyi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şimdi yine bebek düşünüyoruz.benim düşüklerim çok erken haftalarda oldğu için aspirin yeterli olacak mı ondan emin değilim.iğne gebe kaldıkan sonra başlayacağız dedi doktor ama bakalım.doktora gitmeye fırsat kalmadan düşük yapıyorum.
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 344
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2011 Saat 20:36
Allah yardımcınız olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.2 sene çocuk bekledikten sonra 1 kere erken düşük yapmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.insan o an umudunu kaybediyor ama doktorum düşükten sonra bana bişey söylemişti toparlamamda çok etkisi oldu.bu düşük senin hamile kalabildiğini ve bebeğin doğru yerde yani rahimde yerleştiği için yani dış gebelik boş gebelik ya da kimyasal gebelik olmaadığı için şanslı olduğunu gösterir.zaten 3 ay sonra hamile kaldım ve şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağııma aldım .Allah size de evlat sevgisini tattırsın hayırlısıyla doğru zamanda...
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2011 Saat 23:05

canım gebelik  küçük olduğunda düşüğüde kolay oluyo bedenen toparlanmasıda hemen bebek isteyebiliyosun mesela en önemlisi kendini hazır hissetmen ve inan rabbim hiç ummadığın bi anda yaşatıyo bu sevinci ben son düşüğümden hemen sonra istedim uğraştım 1 sene olmadı ve ankaraya tedavi için gittim aşılama denedim olmuyo diye en sonunda rabbim karşıma öyle bi dr çıkardıki Allah binkez razı olsun sen hiç uğraşma canım hiç bi sorunun yok zamana bırak dedi ve ben tam o ay bıraktım herşeyi vazgeçtim kendimi toparlayacam dedim ama bide baktıkki hamileyim yani anlıycan zamanı gelince herşey bekliycez sabretcez sonu güzel olcak inş.

Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2011 Saat 00:01
Orjinalini yazan: mehtappp mehtappp Yazdı:

canım gebelik  küçük olduğunda düşüğüde kolay oluyo bedenen toparlanmasıda hemen bebek isteyebiliyosun mesela en önemlisi kendini hazır hissetmen ve inan rabbim hiç ummadığın bi anda yaşatıyo bu sevinci ben son düşüğümden hemen sonra istedim uğraştım 1 sene olmadı ve ankaraya tedavi için gittim aşılama denedim olmuyo diye en sonunda rabbim karşıma öyle bi dr çıkardıki Allah binkez razı olsun sen hiç uğraşma canım hiç bi sorunun yok zamana bırak dedi ve ben tam o ay bıraktım herşeyi vazgeçtim kendimi toparlayacam dedim ama bide baktıkki hamileyim yani anlıycan zamanı gelince herşey bekliycez sabretcez sonu güzel olcak inş.

Mehtap, bu doktoru merak ettim Smile ankarada mıydı...
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2011 Saat 13:05
evet canım ankaradaydı ama inan ismini bilmiyorum böyle ak sakallı dede olurya o misal benim hayatıma girdi ve çıktı LOLLOLLOL
Yukarı Dön
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2011 Saat 13:47
ben dotordan yana çok şanslı değilim mehtap.ben de bıraktım artık incelemeyi,araştırmayı.biz de öyle karar verdik eşimle.kendi haline bırakalım dedik,bakalım ne oluyo:)
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2011 Saat 15:27
bu bi süreç ve geçicek bende aynılarını yaşadım ama herşey yoluna gircek bu bi süreç ve kendini yıpratmadan en rahat şekilde geçirmeye bak Wink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.