Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan düşükler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutekrarlayan düşükler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: tekrarlayan düşükler
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 14:29
merhaba arkadaşlar...5 ay ara ile iki defa düşük yaptım.birincisi 8 haftalık ikincisi ise 5 haftalıkken düştü.ikisinde de bebeklerin kalp atımları alınamadı.çok yıprandım.çok da zor toparlandım.şimdi yine bebek düşünüyoruz.testler yapıldı....dr lar pıhtılaşma problemim olduğunu söyledi.her gün bir tane bebe aspirini  kullanıyorum..hamile kalınca da iğnye başlayacağız.benim gibi olan arkadaşlar var ?çok endişeliyim.
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1069
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 16:22
mrb canım öncelikle çokkk geçmiş olsun ne durumda olduğunu anlayabiliyorum bende üst üste beni mahveden düşükler yaşadım tam 4 kez bendede kan pıhtılaşması var ve ben 3.den sonra öğrendim rahatsızlığımı bende günde 1 tane kan cıvıltıcı ve bebek istediğim günden sonrada folik asit takviyesi aldım ayrıca aylık b 12 ampul olarak takviye yapıldı çok zor günler geçirdim ama şuan Allahıma binlerce şükürler olsun 7 buçuk aylık hamileyim bebeğimi ilk öğrendiğim günden beri kan cıvıltıcı iğneler düşük önleyiciler ve duruma göre vitaminlerle bu günlere geldik çok şükür endişe bizim gibi rahatsızlığı olanların sürekli hissedeceği şey olsa gerek ama inan zamanla herşey unutuluyo sabret canım kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman bebek düşün çünkü senin pskolojin çok önemli ilk aylarımı hatırlamak dahi istemiyorum çok zordu ama şuan hissettiklerim hepsini unutturdu sormak istediğin ne varsa ben seve seve cevaplarım emin ol zmanla sende unutcaksın inşallah Smile
Yukarı Dön
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 17:07
çok teşekkür ederim ilgin ve iyi dileklerin için ..Allah yardımcın olsun,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.bir ayı geçkin süredir aspirin kullanıyorum.şu an korunmuyoruz bakalım kısmet,ne zaman olursa.senin kullandığını iğnenin markası neydi canım?yan etkileri falan var mıydı?düşüklerinde bebeğin kalp atımlarını alabildiniz mi hiç?
Yukarı Dön
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 17:09
anladığım kadarı ile ile 4.düşüğünü rahatsızlığını öğrendikten sonra yaşamışsın.4.gebeliğin neden düşükle sonuçlandı?tedavi olmadın mı yoksa tedaviye rağmen mi düştü?sorumlarımla seni sıkacağım kusura bakma.
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 706
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 21:08
mehtapp bu konudaki tecrübelimiz, benim yengem de aynı sorunla karşılaştı en son düşüğü 5 aylıktı, itp denildi...ve clexan kullandı günlük, mehtapp da öyle yapıyor sanırım...
can sıkılacak bir şey yok çok şükür çaresi var... Allah başka dert vermesin.... yeğenim 14 aylık canavar gibi maaşallah...:)
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
12m Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 22:12
clexan adlı iğneyi daha önce duymuştum ama fazla yan etkisi olduğunu söyleyenler olmuştu.doktorum bana henüz iğneyi vermedi.gebe kaldıktan sonra başlayacağım
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1069
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2011 Saat 23:07
ne demek canım bu konuda aklına ne takılırsa yardımcı olmaya çalışırım 4. düşüğüm tedavi olmama rağmen düştü evet ama zaten daha günüm gelmeden önce öğrendik tesadüfen ve dr'un söylemesine bakarsan rahatsızlığımla alakalı olmayan bi düşüktü oluşmamış gebelik demişti günüme 1 hafta varken kist için gittiğimde öğrendim oyüzden düşük bile saymasak olur demişti berianında dediği gibi clexan kullanıyorum ve herhangi yan etkisi varsa bile farkında değilim açıkcasıSmile benim ilk gebeliğim 12 haftalık falandı ama hiç dr gitmediğim için kanamalarım çoğalana kadar TongueTongue
kalp atışlarını duyamadım ve 3gebeliğimdede kalp atışlarını duyduk ama çok zayıftı zaten bi kaç gün sonrada kürtaj olmuştum canım sana uygularlarmı bimiyorum ama hamile kalır kalmaz bhsg ölçümü yapılıyo bu değerlerin iki gündebir ikiye katlanması gerekiyo eğer düzenli ilerlerse inş. gebeliğin de ilerliyo rabbim en kısa zamanda sanada bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. herşeyin bi vakti var ve zamanı gelince herşey düzeliyo inanSmile
Yukarı Dön
didemce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 799
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2011 Saat 00:40
selam.
ben değil ama biricik ablam da aynı iğneyi kullandı.çok şükür sağlıklı bi evlat dünyaya getirdi.haftaya 2 yaşını bitircek kızı.Allah hepimizin evladını korusun ve isteyen herkese hayırlısını versin inşallah.
yan etkisini falan görmedi hiç.doğumdan sonra 6 hafta kadar daha kullandı bu iğneyi.sadece iğneyi vurduğu yerler morarmıştı.ondan şikayetlenirdi sadece.ama şükürler olsun ki hepsi geride kaldı.

Allah size de yardım etsin.sağlıklı doğum nasip etsin.Nuke
TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.