|
Tekrarlayan ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:12 |
Hocam merhabalar 4 yaş kızım bu yaşına gelene dek sizi sayenizde ilaçsız büyütmeye çalışıyorum bu yıl okula başladık haliyle hastalıklarla geçiyor hep öncesinde çok sık ateşlenen bi çocuk değildi ama okula başladı başlayalı ayda bir mutlaka ateşli hastalık geçiriyoruz ateş düşürücüde vermiyorum ama sürekli böyle tekrarlayan ateşte korkutmuyor değil bu durum normalmidir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal. 2008'den beri nerede ise hergun anlatiyorum. 2 seneniz boyle cok hastalikli gececek. Bu gunden
geriye yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evet hergün mutlaka foruma girer yazılarınızı okurum.
Bu seferki inatçı ateş değil misal bir gün boyunca hiç ateş yok sonra gecesi yine çıkmış oluyor bu esnada zaten ateşe müdahale etmiyorum öyle kemik ağrısı falanda yok sadece dolu burun öksürük ve işte ateş oluyor. Bende ilaçsız geçmesinden yanayım herzaman hastalıkları ama böyle oluncada okula gidemiyor her ayın 1 haftası mutlaka evdeyiz göndermiyorum diğer çocuklara bulaş olmasın diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|