|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sümeyye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 08:54 |

Değerli doktorum oğlum 3 yaşında ve Çarşamba dan beri tekrarlayan ateşi var.bu konuda ki cevap ve yazılarınızı okumaya çalıştım.38 den önce ateş düşürücü vermedim.burun akıntısı Yok balgamlı öksürük ve ateşi var. Acile götürdüm Boğaz kulak idrar temiz viral bi durum dediler dolven calpol pedifen dönüşümlü ateşi çıkmadan 4 saatte bir kullanın. Üstünü ateşi düşük bile olsa giydirme atletle dursun dediler. Ben hiç pedifen kullanmadığım için bilmiyorum almadım gece üstü açık ve ateşsiz yattığı halde çok terlemişti sizin tavsiye ettiğiniz limonlu bal ser fiz ve coldmix i iki gündür uyguluyoruz ne yapmalıyım kafamı karıştırdı dr ben yine size danışmak istedim şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 38 'den once degil, sonrada atesi dusurmeyin.. Ancak; agrisi, sikintisi olursa ates dusurucu veruin. 2- HAYRET!!!! Ilk defa; "Viral" lafini kullanan bir doktor goruyorum!!! 3- Dolven ve Pedifen; AYNI ilaclardir... Beraber verirseniz, zehirlenme olur. 4- Enfeksiyon oldugunda; ates, kuru-kuru yukselir, vazifesini tamamladiginda, vucut ter salar ve buharlasmanin, cildi sogutmasi ile ates normal seviyeye iner.. Ates ile ilgili makaleleri okuyun... Gerisi aynen devam.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|