Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrar yardimci olurmusunuz(uyku)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutekrar yardimci olurmusunuz(uyku)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 17:52
ya ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim şimdi kızım sabah en geç 8 de uyanıyo.kızım bu arada 8 ayına yeni girdi.11 gibi tekrar uyuyo eğer yalnızsak 3 e kadar falan sürüyo uykusu sonra uyanıyo 6 gibi tekrar yatıyo 8 gibi uyanıyo ama bu 2.uyku sürekli değil bazen normaldede akşam 8-9 arası uyuyo ama sabah çok erken uyanıyo bende uykumu alamıyorum çünkü gece çok uyanıyo emerek uyumak istiyo memeyi çekince uyanıyo falan offf ya ne zaman sorunsuz bi sabah uykusu çekcez kızlar fikri olan varmı
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 17:55
Walla senin kızınla benim kızım aynı huydanmış Berfincim..Vah vah halimize diyorum..Perişan oluyorum, üstelik benimki emmediği halde gece biberonla beslenmek için uyanıyor 2-3 kez. Uykuya ben de senin gibi hasret kaldım..
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 427
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 19:00
Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

ya ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim şimdi kızım sabah en geç 8 de uyanıyo.kızım bu arada 8 ayına yeni girdi.11 gibi tekrar uyuyo eğer yalnızsak 3 e kadar falan sürüyo uykusu sonra uyanıyo 6 gibi tekrar yatıyo 8 gibi uyanıyo ama bu 2.uyku sürekli değil bazen normaldede akşam 8-9 arası uyuyo ama sabah çok erken uyanıyo bende uykumu alamıyorum çünkü gece çok uyanıyo emerek uyumak istiyo memeyi çekince uyanıyo falan offf ya ne zaman sorunsuz bi sabah uykusu çekcez kızlar fikri olan varmı

Berfincim bebisin en gec 8 de uyaniyo diyosun, bu erken degil ki güzelim. Sanirim seni yoran geceleri cok SIK uyanmasi. Ilk öglen uykusunu bence cok uzun yaptiriyorsun. 11 gibi yatiyorsa bence en gec 2 gibi uyandirmaya bak. 2. öglen uykusu icin de bence 6 biraz gec 4 bucuk 5 gibi yatip en gec 6 bucukta kaldirki gece uykusuna saat 8-9 arasi yatsin, ki zaten normalde yatiyo diyosun. Sorunsuz sabah uykusuna gelince. Esinle konus, en azindan hafta sonu 1 gün bebise o baksin, sende güzel güzel uyu. Valla benim oglum da her sabah en gec 8 de ayakta. Ama esim sagolsun hafta sonlari ilgileniyo, bende uyuyorum. Kolay gelsin sekerim.

Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 13:44
Nisacigim fikirlerin cok hosuma gitti.. ve sanirim iyi bi uyku düzeninizde var masallah.. senin dedigin gibi bende artik gündüz 2.uykusunu 6.30 dan sonra uyutmuyorum 2 gündür ve ise yariyo aslinda bunu biliyordum ama napayim aciyip dayanamayip uyumusken uyusun diyordum..benim oglan 8 ayina gircek..hala kendi uyumuyor kucakta pispislanarak uyuyo her seyi denedim uyku vakti oldugunu anliyo biliyo uykudan önce hep ayni seyleri yaptigimiz icin ama yinede kendi uyumuyo bu konuda bi fikri olan varmi????Confused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.