Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ilal
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 22:52 |
aaahhhh...aahhhhhh
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 02:37 |
bencede bencıllık dıyorum cunku cocuk akranı ıle cocukc cocukla mutlu oluyor sız hıc kendı basına oynayan yada anne ve babası ıle oynayıpta olagan ustu vakıt gecıren ve bu vakıtten muthıs haz duyan bır cocuk gordunuzmu neden ılk cocugumuzun bu hakkını elınden alıp bu dunyada yanlız basına bırakalım onu.dunya halını dusunecek olursak bunların hepsı zaten kurulmus bır duzen ıcınde kendılıgınden ışliyor.bızler ıkıncı bebegı yapalım yapmayalım.bır sekılde savasta cıkıyor ınsanların eglendıgı güldügü zamanlarda oluyor.bence hıcbır cocuk tek kalmamalı.sorun ne olursa olsun.kucuk yaslarda ıstemeyebılırler ama buyudukleınde keskelerı daha fazla oluyor.cok kısıye sahıt olmusumdur.nıye sert cıktımsa onuda anlamadım
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 21:33 |
2.yi dünyanın gidişatı kötü diyerek yapmayana özrü kabahatinden büyük denir  gülüm dünyanın gidişatı yeni mi değişti? 1.yi niye yaptın o zaman? sırf çocuk sevmek için gidişatı düşünmeden birinciyi yap, sonra ikinciyi taşımaktan/doğurmaktan/bakmaktan korkup "dünya kötüye gidiyor" yalanına sığınıp 2.yi yapma.  bencilliğin karesi ve hatta küpü bence... bir not daha okumuş ve aydın kesim bir tane, cahil ve kötü niyetli kesim 6-7 tane doğurursa dünyanın kötüye gitmesi gayet normal değil mi?
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 21:55 |
aferim gönül noktayı koydun
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 23:05 |
gönül bence biraz ağır gitmişsin.. 1 çocuğu kötüleşen dünyadan korumakla 2 çocuğu korumak arasında büyük farklar var.. ayrıca bu dediğin açıdan bakarsan bizler 2 çocuk yapsak bile senin tabirinle kötü niyetli kesim 6-7 yapmaya devam edecek ve sonuçta gene büyük bir değişim olmayacak
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 12:20 |
bence de 1 çocuğu korumakla 2 çocuğu korumak arasında çok fark var: 1 çocuğu sadece anne baba korumaya çalışır, 2 çocuk olursa 1.yi anne baba,2. yi anne baba ve büyük çocuk korur  sonuçtaki değişim şudur sadece bu siteden (herkes 1er çocuk fazla yapsa) 336.225 iyi insan evladı çıkar sence az mı? 336.225 çocuk yerine 672.450 çocuk dikkatini çekerim sadece bu siteden. bir tek benim çabamla olmaz mantığından vazgeçmek lazım arkadaşlar. kimse kimseyi düzeltemez başkalarının düzelmesini beklemektense kendimiz yapabileceğimizin en iyisini yapmak zorundayız
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 13:48 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 14:15 |
kızlar ben çok isterdim oğluma bir tane kardeş versin rabbim.bunu her fırsatta dile getiriyorum,gerçekten çok istiyorum.bilmiyorum nasip olur,olmaz ama..soralım iki ve daha çok çocuğu olan arkadaşlarımıza,pişman mısınız?hiç keşke ikinciyi yapmasaydım dediniz mi?
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
 |