Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Beyza
Moderatör
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 19:00 |
Emine yazdigin seyler basina gelirse benide haberdar et olur mu canim Yada Almanyaya göc et cocuk basina 184 euro aliyorsun her ay, evlenene kadar devlet veriyor parani bide cocuk 1 yasina gelene kadar her ay 300 euroda ayriyetten aliyorsun
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 19:58 |
|
|
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7998
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:04 |
emine Yazdı:
Bana eğer pyangodan para çıkarsa........... Mısırdan,bende hiç olmaz ama,bir akraba miraz bıraksa................. Bi şekilde birinin yüreği acırda halime bana sponsor olursa.................... Allah önümü açıp,bir keramet lutfedip,yürü ya kulum derse............................... Ortaköyden dönerken,zengin bir araba bana çarpacakken ben kılpayı kurtulup,adamı dava etmek istesem,adamda medyay düşerim korkusuyla ne istersen yaparım dese,ve tesadüf adam para babası olsa,merhametli olsa,amca kurtar beni borç batağından desem,oda gel bacım kurtarayım dese................................. ..................... ....................... .......................... İşte neyse velahız bütün bunlardan birir olsa kesin yaparım ben 2. yi,kesin |
sen neler düşünüyorsun böyle yaa süper. anladık ki sen ikinciyi yapmıyacaksın
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
|
Beyza
Moderatör
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:09 |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
kumru
Altın Üye
Puanlar: 4651
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:23 |
ahhh Şehnazım ahhh, paranın gözü çıksın...aslında bizim gibi annelerin, daha çok çocuk yapması lazım ama şartlar yüzünden 1 de kalıyoruzkeşke almaya daki ya da belçika daki şartlar olsa 4 bile yapardımEminecim çok güzel yazmışsın daha birşey ekleyemeyeceğimkısmet bakarsın aklımıza gelmeyen başka bir güzellik olur
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:33 |
Onu bunu bilmem,hem analığı becerene,hemde parası olana yakışır çocuk.Ben kendime yakıştıramadım,ne deyim Kader İnsan hayata bir kez geliyor,bir günün bile telafisi yok,bi zaman gelecek istesekte doğuramayacağız.Ben anamın son çocuğuyum,birazda istenmeyen çocuk,''istemiyosanız yapmasaydınız''diye içimden geçirirp günaha giriyorum sık sık,aynı şeyi benim çocuğumda söylemesin diye yapmayacağım arkadaş
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:34 |
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:35 |
Şehnaz Yazdı:
emine Yazdı:
Bana eğer pyangodan para çıkarsa........... Mısırdan,bende hiç olmaz ama,bir akraba miraz bıraksa................. Bi şekilde birinin yüreği acırda halime bana sponsor olursa.................... Allah önümü açıp,bir keramet lutfedip,yürü ya kulum derse............................... Ortaköyden dönerken,zengin bir araba bana çarpacakken ben kılpayı kurtulup,adamı dava etmek istesem,adamda medyay düşerim korkusuyla ne istersen yaparım dese,ve tesadüf adam para babası olsa,merhametli olsa,amca kurtar beni borç batağından desem,oda gel bacım kurtarayım dese................................. ..................... ....................... .......................... İşte neyse velahız bütün bunlardan birir olsa kesin yaparım ben 2. yi,kesin |
sen neler düşünüyorsun böyle yaa süper. anladık ki sen ikinciyi yapmıyacaksın |
Daha yazardım da,boşver dedim bana deli demesinler Hani normalde çok akıllıyımya
|
|