Kesinlikle iki çocuk... tabii imkan varsa.... biz eşmle tek çocukta çok kararlıydık.... aslında bana kalsa 3 de isterim ama imkanlar elvermiyor.... çalışınca çok zor....biz ikinciye bile çok zor karar verebildik.... 36 yaşımda dünyaya getirdim 2. oğlumu.... az kalsın yapmayacaktık.. ne büyük hata olurmuş...
küçük oğlum henüz 4 aylık ama abisine öyle bir bakışı ve tepkisi var ki... bunu her gördüğümde iyiki gelmiş dünyaya diyorum... büyük oğlum da kardeşini hem yeri geliyor kıskanıyor ama çok çok da seviyor.... sabahları ilk işi önce gelip kardeşini öpmek oluyor.... çok özlüyormuş gece uyuyunca.... diliyorum ki gelecek de güzel bir abikardeş ilişkileri olur.... onlara benim öğretemiyeceğim bazı şeyleri birbirlerine öğretirler... paylaşmayı, fedakarlığı, birlikteliği.... büyük oğlumda ne yapsam aşmasına yardımcı olamadığım bazı huylar var, şimdiden kardeşinin bu konuda ona yardımcı olduğunu görüyorum....
iyiki 4 kişilik bir aileyiz.... destek olanımız yok, yalnızız.. bu yüzden biraz zor oluyor ama kararımdan çok memnunum.... çocuğunuza yapabileceğiniz en güzel şey ona sadece maddi imkanlar vermek yerine kardeş sevgisi yaşayabilmesini de sağlamaktır....