Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tek bobrek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTek bobrek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 07:54
saydığım nedenlerden dolayı çıka bilirmi idrarda keton?(balık yeme,ilaç içme)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 18:31
Ilac; belki!! Balik; hayir. Ancak zehirlenme---> kusma olacak, oyle.
Cok kafaniza takmayin, takiyorsaniz, tekrar yaptirin.
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 22:32
Merhaba hocam,biri 6 ve biri 1,5 yaşında kızlarıma yapılan allerji testi sonucu yumurta beyazı ve akı,mandalina,portakal,kedi köpek tüyü,bitki tozları,çikolata,havuç ve de soğuk havaya karşı allerjileri olduğu çıktı.çocuk doktorumuz bu gıdaları tüketmemiz gerekdiyini söyledi siz ne önerirsiniz?bide soğuk havaya karşı allerji nedir?böyle bir allerji varmı yoksa yine bir tuzakmı?(çocuklarım bu gıdalarla bealendiyinde görünürde hiç bir allerjik reaksyon yok)

Düzenleyen NaViNez - 09 Şub 2015 Saat 22:35
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 22:33
Genetik olarak babaannede allerji var ama onda saman nezlesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 22:55
Siz bakmayin Turk Cocuk doktorlarinin, Allerji hezayanlarina... Bildiginiz gibi besleyin, yapilanlarin hepsi para tuzagi, hepsi sahtekarlik...
"soguk havaya karsi Allerji"!!! Daha durun, daha ne hezeyenlar duyacak-goreceksiniz.
EGER; Bir doktor cocugunuz icin, Allerji, "Coklu gida Allerjisi", Astim, Bronsit gibi teshisler koymaya calisirsa, hemen oradan KACIN...
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 23:08
Teşekkürler hocam,izninizle bir soru daha sorayım,3yıl önce almanyada yapılan test sonucu tiroid hastası olduğumu öyrendim ve 3yıldır eythyrox ilacı kullanıyorum,ilacı kullandığım süreçde hamile kaldım ve şimdi ilacı kullanarak emziriyorum.bebeğim 1,5yaşında.sorum şu acaba benim aldığım hormondan dolayı bebeğimin tiroid bezesi hazır hormona alışarak faliyyetden kalırmı?bebeğimdede bu sorunu araştırmalımıyım,emzirmeye devam etmelimiyim?bide bana ömür boyu bu ilacı kullanmam gerekdiyi söylendi benim bu ilaçdan kurtulma şansım nedir?
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 23:16
Son yaptırdığım test sonucum:
Tsh 3.97 referans 0.4-4
Anti Tg 26,1 referans <40
Anti Tpo 508,2 referans <34
Yukarı Dön
NaViNez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NaViNez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 23:17
Bu sonuçlara bağlı olarak her gün 100mg euthyrox alıyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.