|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saydığım nedenlerden dolayı çıka bilirmi idrarda keton?(balık yeme,ilaç içme)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac; belki!! Balik; hayir. Ancak zehirlenme---> kusma olacak, oyle.
Cok kafaniza takmayin, takiyorsaniz, tekrar yaptirin. |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Merhaba hocam,biri 6 ve biri 1,5 yaşında kızlarıma yapılan allerji testi sonucu yumurta beyazı ve akı,mandalina,portakal,kedi köpek tüyü,bitki tozları,çikolata,havuç ve de soğuk havaya karşı allerjileri olduğu çıktı.çocuk doktorumuz bu gıdaları tüketmemiz gerekdiyini söyledi siz ne önerirsiniz?bide soğuk havaya karşı allerji nedir?böyle bir allerji varmı yoksa yine bir tuzakmı?(çocuklarım bu gıdalarla bealendiyinde görünürde hiç bir allerjik reaksyon yok)
Düzenleyen NaViNez - 09 Şub 2015 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
Genetik olarak babaannede allerji var ama onda saman nezlesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bakmayin Turk Cocuk doktorlarinin, Allerji hezayanlarina... Bildiginiz gibi besleyin, yapilanlarin hepsi para tuzagi, hepsi sahtekarlik...
"soguk havaya karsi Allerji"!!! Daha durun, daha ne hezeyenlar duyacak-goreceksiniz. EGER; Bir doktor cocugunuz icin, Allerji, "Coklu gida Allerjisi", Astim, Bronsit gibi teshisler koymaya calisirsa, hemen oradan KACIN... |
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam,izninizle bir soru daha sorayım,3yıl önce almanyada yapılan test sonucu tiroid hastası olduğumu öyrendim ve 3yıldır eythyrox ilacı kullanıyorum,ilacı kullandığım süreçde hamile kaldım ve şimdi ilacı kullanarak emziriyorum.bebeğim 1,5yaşında.sorum şu acaba benim aldığım hormondan dolayı bebeğimin tiroid bezesi hazır hormona alışarak faliyyetden kalırmı?bebeğimdede bu sorunu araştırmalımıyım,emzirmeye devam etmelimiyim?bide bana ömür boyu bu ilacı kullanmam gerekdiyi söylendi benim bu ilaçdan kurtulma şansım nedir?
|
|
![]() |
|
Son yaptırdığım test sonucum:
Tsh 3.97 referans 0.4-4 Anti Tg 26,1 referans <40 Anti Tpo 508,2 referans <34 |
|
![]() |
|
Bu sonuçlara bağlı olarak her gün 100mg euthyrox alıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|