Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Tavuk Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tavuklu mantar sote (resimli)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutavuklu mantar sote (resimli)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2976
Mesajın Direkt Linki Konu: tavuklu mantar sote (resimli)
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 18:20
bugun sebze salatasının yanınabu yamegıde yaptım.saat gec olmadıgı ıcın afıyetle yedımLOLLOLLOL(rejımı unutarakLOLLOL)
tavukları ve mantarları küp küp dogradım.önce tavukları az yagda soteledıp arkasından mantarları koydum.ufak ufak dogradıgım yesıl bıberlerı ve sarımsaklarıda koydum.ve yarım cay bardagından az da soya sosu,az kekık ılave ettım.tuz koymayın soya sosu zaten cok tuzlu.bıraz daha suyunu cekene kadar soteledım.ocaktan alıp sıcagı sıcagına köri baharatı ılave ettım karstırdım.enfes bı tadı var.tavsıye ederım.bu bıraz atmasyon oldu kulakdan dolma.yanına makarna yada pılav.cabuk yapılacak bır mısafır yemegı.20 dakıkada bır ocakta sebze haslayıp sebze salatası yaptım,bır ocakta makarna hasladım,bır ocakta bunları soteledım.20 dakıkada hepsı hazırThumbs%20UpLOLLOLLOLLOL

Düzenleyen elcinim - 08 Nis 2008 Saat 18:24
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 20:06
ay kiz bayildim

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 20:10
Çok marifetli gördüm bugün seni LOL zaten öylesin o kesin de, yemek te harika gözüküyorThumbs%20UpClown valla canım çekti, göndersene kurye ile bir tabak LOLLOLLOL
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 20:27
gonderıyım kız fatos ayıpsınLOLLOLver adresıLOLLOL
ya bu marıfet bugun tamamıyle esımın erken gelmesınden dolayı erkenden yaptım yedık aksama kalmıyım bu kalorılı seylerı yemeye dıye.LOLLOLzıra aksamları salata yıyorum gercı bı cacık olmuyo daha daUnhappyLOLLOL
saol yasemıncım sende ver adresı gonderıyım ama bayagı bı gec gelırLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 22:36
ayy dünürüm harika görünüyo valla ellerine sağlıkClapClapClapkıs ben zaten senin asla rejim yapamayacağına emindim kısssLOLLOLLOLLOLayy şişko dünürüm benim yarasııınnnLOLLOLClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 22:42
dünür cadılık yapma yaaCryCryCry
tesekkur ederım bu aradaCryCryühüüüüCryCry
Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 23:01
Ay Aysegül vallahi yemegin cok güzel görünüyor! Tam benim damak tadim, bide yeni diyete basladim... bana yapilirmi bu yaaaaa!!!! Bayilirim ben böyle mantarli, soya soslu seylere...hmmmm!!! Uydurmasyon diyorsun ama benimde yemeklerim aynen senin yaptigin gibi, kafama göre uydurmasyon oluyor...ClapClapClap
Migdem kaziniyordu zaten, birde bu resmi gördüm tamam artik bana uyku yok bu gece!!!CryCryCry Uyusamda senin bu yemegin gelir gözümün önüne herhalde!!!Confused

Ellerine saglik!!!KizBebek

Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 13:35
nurgul cum aslında bende sendenımConfusedrejım olayı aç aç gezıyorumCryCryama haftada 1 ögün hakkım vardı eşimde erken geldı gec saate kalmadan yedim işteLOLLOL
tesekkur ederım canım Clownsende benım gıbı haftada bır öğün hakkı yap tavsıye ederım ıyı oluyo vallaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.